Poluvreme - Milunović pogurao, Borjan čuva Zvezdu u Gornjem Milanovcu

Autor: Ivan Cvetković
sreda 16.12.2020.
16:49
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" imaju minimalnu prednost protiv Metalca.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nakon prvih 45 minuta vode protiv Metalca u Gornjem Milanovcu sa 1:0 u 19. kolu Superlige Srbije.

Prva je zapretila gostujuća ekipa, ali je sasvim izvesnu šansu imao Vlakulin na drugoj strani kada je Borjan lako odbranio njegovog udarac.

Zvezda je polako preuzimala inicijativu, što se i isplatilo izabranicima Dejana Stankovića koji su poveli u 36. minutu kada je Nemanja Milunović na asistenciju Bena iz kornera glavom savladao Puletića.

Ubrzo zatim, priliku je imao i Falćineli koji je pogodio spoljni deo mreže.

Nastavio je aktuelni šampion sa opasnim napadima, svoju priliku imao je na drugoj strani i Popović čiji je udarac glavom odbranio Borjan, pa se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću Zvezde.

Metalac je pokazao nešto bolju igru na startu utakmice, a u drugom poluvremenu treba očekivati još ofanzivnije izdanje izabranika Žarka Lazetića koji moraju da jure zaostatak.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.12.2020
20:11

Zvezdo samo jako i do kraja.

avatar
Horhe Kampos
Wednesday, 16.12.2020
18:45

Контам да ће бити смак света кад Гаја погоди центаршут...

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 16.12.2020
17:55

Znaci, ovo sudjenje za blizance treba da se prekine odmah, cim ih neko dirne dobiju faul, sto nije isti arsin za sve ekipe,jer se uglavnom drugim ekipama se ne sudi to sto se svira blizancima. NIje fer ali ok, Metalac mi deluje bas ozbiljno kao ekipa,gledao sam ih jedio protiv Partizana 1;1 i sada, mislim da ovaj tim bi trebao da bude medju prvih 8 je igraju brzo, dobro se brane a isto imaju ekipu za postovanje bez individualaca. Zvezda nije losa, is prve postave nema Kataija, i onog Kangovica, mmada ruku na srce hocu bre Gavru da vidim, da li je povredjen ili sta je u pitanju ne nam. Srecni praznici svima!