Poluvreme - Ko se našao na meti kritika Delija, uz ključno pitanje o Mihailu Ristiću!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.08.2017.
19:47
Izvor: Sportske.net

Zasluženo vođstvo Krasnodara posle prvog poluvremena, brojni komentari navijača crveno-belih.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Posle blistavih partija od početka sezone, Zvezda je odjednom počela da liči na onaj tim od prošlog leta koji se nije proslavio u Evropi.

Krasnodar je dominirao u prvom poluvremenu, pogotovo na sredini terena, gde je u odsustvu povređenog Branka Jovičića ''duvala jaka promaja''.

Mnogo problema crveno-belima napravio je njihov doskorašnji saigrač Mihailo Ristić, koji je zaslužan i za vodeći gol Krasnodara u 20. minutu.

On je prošao kroz sredinu, uz nedopustivo mnogo slobodnog prostora, šutirao sa dvadesetak metara, a na odbijenu loptu od strane golmana Borjana natrčao je mladi Ignjatijev koji ju je sproveo u mrežu.

Slična situacija se dogodila i u šestom minutu, isto je Ristić šutirao, samo što tada nije bilo nikoga da reaguje na odbijenu loptu.

I posle vođstva Krasnodara, Ristić je pravio probleme Zvezdi, imao je još jedan odličan pokušaj sa dvadesetak metara i opet je Borjan bio na velikim mukama.

Zvezda je na trenutke uspevala da se trrgne, pa je Srnić imao solidan pokušaj u 26. minutu, a i Radonjić je u par navrata pravio pometnju u odbrani domaćih.

U prilogu su utisci Zvezdinih navijača. Neki od njih se opravdano pitaju zašto je Ristić u Zvezdi igrao BEKA?

-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbi Zalug
Thursday, 17.08.2017
20:11

Bivši igrač Zvezde je sam upropasti.. Tačnije hoće da se dokaže pred bivšim klubom..

avatar
Scarface
Thursday, 17.08.2017
19:58

realnost vam nikada nije bila jaca strana.govorio sam vam da ne letite,jer ko visoko leti razbije se kada padne.jel igrao ricmond penal boace? 6000 dinara kosta metar drva,prodajte to drvo dok ne istruni.bolje ista nego nista.

avatar
gmarkovic
Thursday, 17.08.2017
19:56

Grof unistio Ristica prebacivanjem na levog beka. Decko je kod nas nazadovao. Ovamo je najbolji. Le Talek je najveca lencuga na terenu s' obzirom na poziciju koju igra. Ne znam zasto im smeta Kanga, da ga nema na terenu ne bih znali napred. Donald nista. Boaci se bori ali jos nema pravih lopti. Sve u svemu Kanga je najbolji. Samo nema sa kim da igra. Radonjic pokusava ali ga blokiraju cesto.

avatar
stjjence
Thursday, 17.08.2017
19:54

Odlicnooo samo polako.

avatar
Mario98
Thursday, 17.08.2017
19:54

Obicno ne gledam Zvezdu ali veceras gledam i dobar je mec , ne igraju lose , ali samo Kanga i Boaci igraju u napadu , ovaj Radonjic je dosta brz ali ne zna to da iskoristi , nekad prejak for ,sutira bzv...Partizanu treba plejmejker kao Kanga da zna da igra fudbal , a ne onaj Tawamba samo skace kao kengur

avatar
Grey Wolf
Thursday, 17.08.2017
19:53

Mnogo nedostaje Jovičić, njegovo pokrivanje u fazi odbrane i otvaranje i trčanje kada imamo napad. Ovi su fizički baš spremni i dominantni. Nije gotovo, igraj Zvezdo!

avatar
GlasRazuma
Thursday, 17.08.2017
19:52

Skinuli smo gace od prvog minuta. Samoubilacka taktika,svih 11 na 40 metara od gola,bez presinga,daleko od igraca,sporo,mekano..... Ovako se ne ulazinu LE...!!! POGLEDAJTE KRETANJE DONALADA I LE TALEK-a kod gola...!!!! Ne shvatljivo,to moze da se vidi samo u amaterskim ekipama....za profesionalca nedopustljivo !!!! Jovicic je jedini igrac kojeg imamo i koji moze da odigra 90 min u visokom ritmu....svi ostali su trkacki na nivou JSL !!!!

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 17.08.2017
19:50

Jovici fali nevidjeno,katastrofa..a za ovog gore Ristic je vecinu igrao na veznom,pa je igrao preko one stvari strucnjace

avatar
BS!
Thursday, 17.08.2017
19:49

Dje kondicija alo....pa ovi iz fkcz presetali dobar deo poluvremena

avatar
CZYNWA
Thursday, 17.08.2017
19:49

Nije ovo lose, dobro igramo, ali su ljudi jednostavno jaci i igramo koliko nam dozvole. Treba napasti po nasoj desnoj strani, jer Vanderson se vrlo rijetko vraca, a Pereira cesto ide naprijed, a ima i zuti. Ako damo go, na konju smo.

avatar
Al(a)din
Thursday, 17.08.2017
19:49

Radonjic, ili igraj za tim, ili brate izadji da udje Adzic. U ovim utakmicama ne smes biti sebican. Borjan - SVAKA CAST MAJSTORE

avatar
mmmm
Thursday, 17.08.2017
19:49

Radonjic upropastio 3-4 napada