Poluvreme - Katai prekinuo mučenje, ''Delije'' sad mogu da odahnu! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.10.2020.
19:49
Izvor: Sportske.net

Deluje da su navijači Crvene zvezde očekivali mnogo lakši posao večeras.

Starsport/crvenazvezdafk.com
Starsport/crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Nikoziji, Ararat-Jermenija - Crvena zvezda 0:1.

Zvezda je tokom prvih 45 minuta imala inicijativu, znatno duže loptu u posedu, ali se na njeno vođstvo čekalo do poslednjih trenutaka prvog poluvremena, kada je Aleksandar Katai napravio slalom ispred kaznenog prostora Ararata i poslao precizan udarac u donji desni ugaop gola golmnana Čupića.

Baš kao i protiv Omonije, Zvezda je postigla gol u samoj završnici prvog poluvremena.

Prva prilika za Ararat bila je kontra tri na pet u osmom minutu, ali brzo su se vratili Zvezdini defanzivci, pa je na kraju izostao završni udarac jermenskog tima.

Dva minuta kasnije, Rodić centrira sa leve strane, Falćineli šutira glavom, ali Čupić lako hvata tu loptu.

Uvodne minute meča obeležilo je i nekoliko izgubljenih lopti Kataija, koji nije na pravi način ušao u ovu utakmicu, ali je kasnije sve nadoknadio.

U 18. minutu mnogo sreće za Zvezdu! Posle izgubljene lopte Ivanića pred kaznenim prostorom Ararata, usledila je nova munjevita kontra Brazilca Alemaa, imao je otvoren put ka golu, bio oči u oči sa Borjanom, a onda je iznenađujuće odlučio da ne šutira, već da uposli svog saigrača koji ga je pratio u kontri, to je neprecizno učinio i opasnost po Zvezdin gol je otklonjena.

Najbolju priliku za Zvezdu od početka meča, i to stopostotnu imao je Mirko Ivanić u 25. minutu. Kanga ga je dugom loptom lepo uposlio u kaznenom prostoru, ali iskusni Gufran je uspeo malo da ga omete, uz to je i golman Čupić pravovremeno istrčao i od pogotka nije bilo ništa.

Osam minuta kasnije, Ben sa ivice kaznenog prostora šalje loptu za Kataija u peterac, ali Zvezdin vezista ne uspeva da zahvati loptu na pravi način i ona završava pored gola.

I kada se činilo da će se na poluvreme otići bez golova, usledio je solo-prodor Kataija i precizan šut i Zvezdu bi u nastavku trebalo da očekuje lakši posao.

Inače, navijači su tokom prvog poluvremena bili prilično nezadovoljni, sve dok Katai nije pogodio.
-
Baner 12
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Thursday, 01.10.2020
20:00

Za 3 klase najbolji igrac u nasoj ligi. Niko mu do kolena nije. Ma gi ko !

avatar
Realni Arthur
Thursday, 01.10.2020
19:53

Uzas, ja ne mogu da verujem pa ovo je jos gore nego on sa Omonijom, pa igrace se plase ko da igraju protiv Reala, Barse. Stankovicu uz duzno postovanje, molim te ako bar malo volis Zvezdu idi, ali odmah, bez obzira na ovo veceras, dobijemo ili verujem da gubimo, a bas bih to htreo prvi put u zivotu za 50 godina, ja hocu da izgubimo, jer se veceras prvi put u zivotu sramim se sto sam Zvezdas. Ali, nikako sam da ides, nego lepo povedi sa sobom Kataija, Kangu, Degenek, Rasu, Gajica, Gobelju, Petrovica, Rodica, Ivanica, Bena,...itd. od ove ekipe jedino bih zadrzao Borjana, Nikolica, Gavrica, mozda i ovog italijana jer mi izgleda intelegentan. Da se razumemo, ovo vredja intelegenciju, ovo je maltretiranje za svakog pravog Zvezdasa. I sad ovaj degen Katai daje gol na cistu srecu i sad sramim se i Stankovicaq i cele ekipe kako slave neki gol protiv ekipe koji drugi put u zivotu igraju Evropu, a na svom prvenstvu su na predposlednjem mestu. Ovo je sramno!!!!!!!

avatar
tanzar
Thursday, 01.10.2020
19:58

Ma nek prodju da zarade besto i da dignu koeficijent dobro he za ligu a tamo ce da izgube sve

avatar
Dimitrije Petrovic
Thursday, 01.10.2020
20:02

Možda malo preterano? Kataijeva prva slabija utakmica (dao gol kojim smo poveli), kanga koju je šansu namestio ivaniću, ivanić najbolji strelac zvezde dečko je vezni, za štopere se jedino slažem. A za ovo sto se sramis sto si zvezdas, ima jos klubova...