Poluvreme - Kako su ''delije'' proslavile autogol u Novom Sadu i zašto pominju Vembli i Pečenjevce... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 03.11.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Nažalost, za sada je fudbalsko umeće u drugom planu, nešto drugo baš bode oči...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice 15. kola Superlige, Crvena zvezda vodi protiv Proletera u Novom Sadu sa 1:0.

Aktuelni šampion i lider na superligaškoj tabeli je do vođstva stigao već u 10. mnutu meča. Ebisilio je na desnoj strani prihvatio loptu, pritom ''otresao'' protivničkog igrača Bukorca koji je završio negde kod kornera, a Zvezdin vezista uputio centaršut u peterac, gde je katastrofalno reagovao Andrejević i poslao loptu u sopstvenu mrežu.

Zvezda je imala kontrolu dešavanja na terenu, ali nije bilo nekih novih velikih prilika, gosti rutinski održavaju minimalnu prednost, dok Proleter ne uspeva ozbiljnije da pripreti golu Zorana Popovića. Doduše, imao je Čolović dobro izveden slobodan udarac u 45. minutu, ali je lopta prohujala pored leve stative Zvezdinog gola.

Međutim, ono što je glavni utisak većine onih koji gledaju današnji meč jeste katastrofalno stanje terena na ''Karađorđu'' što i jednima i drugima značajno otežava da publici priušte neku dopadljiviju predstavu.

U prilogu su neki od komentara Zvezdinih navijača tokom prvog poluvremena.
-
- - - - -
- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 03.11.2018
17:14

Gledam ovu Zvezdu poslednjih nekoliko utakmica, i mogu da kazem da oni ni za gram ne igraju bolje od Partizana. Naravno, razlika je u tome sto oni nekako dobijaju utakmice, ali kvalitet fudbala koji igraju je bukvalno na istom nivou. Dosadno, sporo, bezidejno, nije ni cudo sto smo i mi i oni u Evropi "peceni' kako dodje neki tim koji nije na nivou amatera.

avatar
Jelena Renovcevic
Saturday, 03.11.2018
20:36

Gledas ti zvezdu od kad si se rodio.