Poluvreme - Junajted vodi, Stojković na vetrometini, ko to nije igrač za Partizan? (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 07.11.2019.
21:48
Izvor: Sportske.net

Domaćin mogao i do ubedljivije prednosti.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta na Old Trafordu, Partizan gubi od Mančester junajteda rezultatom 2:0.

Počelo je "otvorenom paljbom" sa obe strane, mreže su tresli i Rašford i Sadik, ali su golovi opravdano poništeni zbog ofsajda.

Mančester je u prvom delu meča imao terensku inicijativu i veći posed lopte, Partizan je sporadično pretio u nekoliko navrata, ali bez većeg uspeha.


Naređale su se prilike engleske ekipe, ponovo je pretio Rašford, a onda je u 33. minutu pogodio Antoni Marsijal i tako duplirao prednost "crvenih đavola".

Među navijačima Partizana vlada pomešano raspoloženje, dok su se jedni pomirili sa realnom razlikom u kvalitetu, drugi smatraju da postoje igrači nedostojni da nose crno-beli dres.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bahee
Friday, 08.11.2019
09:31

Zar zaista!?
''Reditelj prenosa čudno ukoči sliku, namenski, da i kad je ofsajd - ispadne da nije ...).''

Ni neznam šta bih rekao!
Sprega sudije/reditelj prenosa/zvezda/(staviti po želji)/svetski moćnici ponovo gazi po Partizanu.

avatar
Shimika
Friday, 08.11.2019
01:19

Bitno je da se Vazura slikao sa fergusonom

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 07.11.2019
23:54

Opet bekovi. Da li ćemo ikad biti jaki na tim pozicijama?

avatar
magister
Thursday, 07.11.2019
23:04

Vidim različite komentare, a ja bih se usredsredio na ključne situacije. Urošević je kod oba gola pomalo kumovao, Pavlović je impresioniran i bez samopouzdanja, Miletić - lak za prolaz u odbrani, potpuno bezopasan kad dobije loptu na krilu. Ukupno, kad dođu do 25m nastaje panika. Reditelj prenosa čudno ukoči sliku, namenski, da i kad je ofsajd - ispadne da nije (slučaj Marsijal, u momentu dodavanja - metar u ofsajdu, a slika ukočena kad se Mata sprema da mu doda). Sudija apsolutno domaći ili naklonjen većem klubu (očigledno, u više situacija). Kontra, Asano utrčava desno sam, Natho mu daje loptu - bliže golmanu, Suma u kontri - ne da samom igraču na krilo, sledeći put - šutira dobro, neprecizno, sledeći put, na 4 : 2, vuče pa doda između Asana i Miletića, Miletić je pusti (ne zna šta bi s njom, Asano mora da se vrati, pa 4 : 2 postane 5 : 8.

avatar
petar000
Thursday, 07.11.2019
23:00

Kao sto neko napisa, Partizan je konstantno zrtva svojih bekova. Dvadeset godina mi ni levog ni desnog nikako da imamo a da je iole to pristojno. Sramota. Kao sto se i ocekivalo kada su izasli u ovom sastavu, bice ovo lagana pobeda djavola. Ono sto nervira je sto ti kao slabiji tim (i to mnogo) imas neke situacije koje mozes i moras bolje da resis i nema sanse da se to desi, iz utakmice u utakmicu. Znaci, ne mozes se ti nadati da pet puta bolji tim sprecis da ti napravi po pet sansi za poluvreme, ali ono sto moras kad si mnogo slabiji da koristis ono sto ti noni ponude. Mi veceras imamo cetiri na tri, tri na tri, dva na dva, tri na dva i ni iz jedne od tih situacija mi ne dodjemo ni u situaciju da sutnemo. Urosevic je pogresio kod drugog gola samo iz razloga sto se uzentao, znaci niti je morao iz prve da izbija loptu, niti je morao uopste da je izbija, sve to je posledica straha i nesigurnosti u sebe. Dalje, Mancester je provalio da nam je desna strana odbrambeno totalno suplja i ubio nas je po toj strani da je SAavo morao cak da prebaci Asana tamo. Jos da je tu bio Tosic to bi tek bilo za pricu. I jos jedna stvar, primetio sam da komentatori koji prenose Partizan imaju neke zesce probleme sa Sadikom i Sumom, znaci to je pljuvanje na bukvalno svakih pola minuta (i to ne samo na ovoj utakmici) a njih dvojica uz Asana jedini lice na fudbalere veceras. Ovo ostalo se sve prepalo duvaju loptu bez razloga, plivaju, ne mogu da jedan pas odigraju tacno, strasno. Sve u svemu razlika u klasi je velika, ali Partizan ima sta da pokaze, samo malo vise mirnoce i bez panike.

avatar
REVØLT
Friday, 08.11.2019
01:12

Prepisali su to od radulovica sa arene koji je sa Sume presao na Sadika...

avatar
REVØLT
Friday, 08.11.2019
01:12
avatar
Stefan Azuc
Thursday, 07.11.2019
22:54

Brezancic i Tosic da udju mesto Urosevica i Scekica.

avatar
Real Only
Thursday, 07.11.2019
22:52

A niko da pomene Asana? Taj decko nema osnovno fudbalsko znanje, nema fudbalsku inteligenciju!!! Nema pojma! Scekic prespor za ovaj fudbal.

avatar
Dale Cooper
Thursday, 07.11.2019
22:51

Šćekić zreo za kapice na terenu, kao u petlićima. Niko bolje ne čuva nikoga od njega...