Poluvreme - Hofenhajm opasniji, Zvezdaši nisu zadovoljni (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.12.2020.
19:41
Izvor: Sportske.net

Nije bilo previše zanimljivog sadržaja na ''Marakani''.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice između Crvene zvezde i Hofenhajma, rezultat je 0:0.

Gosti su pokušali da već od samog početka meča izvrše pritisak na Zvezdinoj polovini, bilo je nekoliko nesigurnih reakcija Zvezdine odbrane u tim trenucima, ali nije ekipa Hofenhajma stvorila neku ozbiljniju priliku.

Kako je meč odmicao, Zvezda se oslobađala pritiska, pokušavala da težište igre preseli na suprotnu stranu, ali opet su izostale prilike za gol, izuzev par obećavajućih napada i Gajićevog pokušaja koji je izblokiran u kaznenom prostoru crveno-belih.

Ipak, u 37. minutu meča gosti su bili najbliži golu. Prva prava prilika na utakmici, Sanogo je izgubio loptu na sredini terena, ona je vrlo brzo došla do Dabura, koji je ušao u kazneni prostor i malo iskosa sa leve strane šutirao između Pankova i Milunovića, ali je Borjan sjajno reagovao i sprečio vođstvo Hofenhajma.

Na samom kraju poluvremena, i Gaćinović je imao odličnu priliku, ali Zvezdina mreža je opet ostala netaknuta.

Nedostaje Zvezdi kreacija na sredini terena, oseća se izostanak Kataija i Ivanića, ali ipak ima aktivan rezultat i šanse za osvajanje prvog mesta u grupi još nisu izgubljene.

Naravno, navijači su probirljivi, ima i pohvala, ali i kritika, očekivali su bolji fudbal večeras.
-
Baner
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 03.12.2020
20:50

Sa Kangom u timu mi jos dobro i igramo.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 03.12.2020
20:50

Nema sta, fale nam najbolji i to je to. Nema igre, jer Kanga zaista zreo da se odmah prodaje, takodje ako postoji bilokakva sansa i SPidija i Bena. Bez Kataija, Ivanica, Gavre,Rode ne ide bre! Jedni koji zna sa loptom je Falci, a jos jedan igrac pozitivno me iznenadio a to je Njegos, nekako naj borbeniji, dobar u odbrani, dobar i u napad. Nemci su mogli da se nadavaju golova, imali tri mrtve sanse, a tek Gacinovic, jaoooo pravi se kao da je promasio loptu aon to daje od 1000 puta pa 999, ali ocigledno blefira! I ako njima bas ne treba pobeda, nama i remi odgovara ako uspemo da izdrzimo zato sto zaista od ovakvog sastava nemamo sta da ocekujemo! Srecno Zvezdo!

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 03.12.2020
20:47

Jadno, bedno i kukavicki. Dejane Stankovicu **bem ti takav fudbal kad na svom stadionu igras da ne izgubis.