Poluvreme - ''Grobari'' strepe, u neverici su zbog načina na koji je Stojković savladan (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.08.2019.
19:51
Izvor: Sportske.net

Mnogo toga se promenilo za samo nedelju dana...

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme u Turskoj, domaća Malatija protiv Partizana vodi sa 1:0, ali zahvaljujući pobedi od 3:1 prošlog četvrtka u Humskoj, beogradski crno-beli i dalje imaju rezultatsku prednost.

Međutim, ono što je ekipa Sava Miloševića prikazala u prvom poluvremenu daje razloga za zabrinutost.

Pogotovo ono što smo videli u sedmom minutu, kada je domaći tim uspeo da povede. Duga lopta sa polovine Malatije upućena je ka Adisu Jahoviću, ispred kaznenog prostora Partizana. Napadač domaćih je umakao pažnji Pavlovića i Ostojića, istovremeno je i golman Stojković istrčao u prazno i na kraju lopta završava u mreži - 1:0.

Maltene ni iz čega Partizan je primio gol i ovaj meč uveo u dramatičan nastavak.

Partizan je u 15. minutu prvi put opasno pripretio, kada je Suma lepo proigrao Asana na levoj strani, ovaj je imao i slobodnog Sadika, ali se odlučio za udarac i - poslao loptu pored gola.

Pet minuta kasnije domaći ponovo prete, srećom Zdjelar u poslednjem trenutku uspeva da interveniše i prekine akciju Malatije.

Odmah zatim nova akcija turskog tima, ovoga puta po desnoj strani preko Gokana Torea. Usledila je povratna lopta koja pogađa Pavlovića u telo, domaći su tražili jedanaesterac, s obzirom da je defanzivac Partizana pritom imao i ispruženu ruku, ali ponovljeni snimak je ipak pokazao da nije bilo razloga za najstrožu kaznu.

Na isteku prvih pola sata igre, opet Tore stvara konfuziju u odbrani Partizana, na kraju Bifuma šutira iskosa sa desne strane, ali srećom po Partizan lopta je odskakutala pored desne stative, golman Stojković je bio daleko od nje...

Završnica prvog poluvremena protekla je u blagoj inicijativi Malatije, bez rezultata, a bukvalno u poslednjoj sekundi prvog dela igre, Tošić na drugoj strani odlično izvodi slobodan udarac sa desne strane, a Sadik iz dva pokušaja ne uspeva da savlada domaćeg golmana Farnolea!

Dodajmo još i da su domaći već u 11. minutu morali da izvrše prinudnu izmenu. Povređenog Čebakea, strelca pogotka u Beogradu, zamenio je Čagiran.
--
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No.1 Gargamel
Thursday, 15.08.2019
20:46

U KAKAV DRVORED U PFC

avatar
Südkurve München
Thursday, 15.08.2019
20:32

Sta sam rekao ? Pazite se u Malatiji

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 15.08.2019
20:26

Jel ste citali Čiverovu priču “Plivač”? Sjajna

avatar
zg partizan igokea
Thursday, 15.08.2019
20:20

Svaki gol koji penaltizan dobije je neki cudan gol, iz greske. A svaki gol koji daju je majstorski.

avatar
Dragan Jelena
Thursday, 15.08.2019
20:17

Los je ovaj Partizan igraju tako nepovezano lete u prazno...za ovog Sadika sam mislio da nesto valja....ne bore se nikako nema tog zara te zelje za pobedom te agresivnosti nista tu ne valja...a ne moze se reci da nisu kvalitet....za sad bas nista nisu pokazali i ovom igrom tesko da ce proci dalje...

avatar
poljskikupanjac
Thursday, 15.08.2019
20:03

stojko nije kriv tesko je igrati protiv svojih

avatar
REVØLT
Thursday, 15.08.2019
20:01

Kao streber u Mulen Ruzu

avatar
Realni Arthur
Thursday, 15.08.2019
20:00

Ja ne razumem Tosica, Sumu, Zdjelara, alo bre sto se krecete kao manekeni, uzmite bre tu loptu i malo je zadrzavajte aman, ocigledno je da je Partizan bolji, to se vidi golim okom, i ja sam uveren da ce da prodje, gol je pao iz greske, daj Boze da ne bude vise neke greske ali ne treba cekati sad da brane ovaj rezultat sto je jos aktivan, nego lepo napadati i dati im jedno dva gola najmanje. Kakva Malatija kakvi bakraci, ljudi prvi put u Evropi izasli i nemaju neki tim, mora Partizan da is sprasi i ja sam siguran da u drugom delu to ce se i dogoditi. Ajmo bre komsije ne dajte se. Tosic -van odmah, ubaciti Lutovca koji se barem bori, jer ovaj nema snage ni da se bori vise. Grobari sretno! I nemojte kritikovati Stojketa neka je on u srcu Zvezdas, brani posteno, i vadio vas 1000 puta do sada!

avatar
Raky_b
Thursday, 15.08.2019
22:12

Kazes da nemaju neki tim, a ja bi bar 4 igraca iz tog tima ubacio u apartizn i jos jednu rezervu.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 15.08.2019
19:55

Plivaj, plivaj. :D