Poluvreme - ''Grobari'' grmeli na Tviteru, a onda je Miletić zakucao pod prečku!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.08.2018.
18:51
Izvor: Sportske.net

Ne ide Partizanu, baš ne ide... Ali, štoper Miletić vraća rezultat koji Partizan vodi u treće kolo!

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Ipak dobre vesti stižu sa LFF stadiona u Viljnusu, gde je posle prvih 45 minuta: Trakai - Partizan 1:1!

Već u uvodnim minutima videla se nesigurnost u ekipi Partizana, pogotovo u defanzivnoj liniji, pa je u petom minutu golman Stojković morao da istrčava na 40 metara od svog gola da ispravlja kiks svojih saigrača.

Nažalost, to je bila samo najava onoga što se dogodilo u devetom minutu. Ekipa Trakaija iznudila je korner sa leve strane, lopta je ubačena na prvu stativu, prvi pokušaj domaćih Stojković je odbio, ali indolentna odbrana Partizana dozvolila je snažnom Osipovu da ''odbitak'' pošalje u mrežu - 1:0.

Od tog trenutka sve je krenulo ''od nule'', s obzirom da je Partizan olako prokockao minimalnu prednost iz Beograda od pre sedam dana.

U 23. minutu i Valijente se okliznuo, umalo izgubio loptu, ali stigao je da prekršajem zaustavi protivničkog igrača, zbog čega mu je pokazan žuti karton. Španac danas takođe priličnio nesiguran, što dodatno unosi nervozu...

Odmah zatim usledio je minut odmora zbog velike vrućine u Viljnusu, a tri minuta kasnije, Nemanja R Miletić je pokušao posle kornera, šutirao je sa nekih 18 metara, ali preko gola.

U 28. minutu nova opasnost po gol Partizana, Čižas je pokušao sa ivice kaznenog prostora, ali loptu je poslao tik pored leve stative Stojkovićevog gola.

Na drugoj strani, Zdjelar je u 32. minutu imao dosta prostora posle centaršuta Miletića, ali sa dvadesetak metara šalje loptu visoko iznad prečke.

Imao je Partizan inicijativu do kraja poluvremena, ali ona je bila jalova, bezidejna, bez rešenja i bez neke prevelike opasnosti pred golom Trakaija.

Sve do poslednjih sekundi prvog poluvremena, kada je Zdjelar odličnim volej udarcem sa 17 metara iznudio korner, posle kojeg je Nemanja R Miletić šutirao pod prečku i pogodio za izjednačenje - 1:1!

Sve ovo, naravno, izazvalo je dodatno nezadovoljstvo, ionako nezadovoljnih navijača Partizana na početku nove sezone...
-
- - - - - - - - - - -
-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markyc
Thursday, 02.08.2018
19:14

Koliko ovaj Strajnic depresivno deluje. Kad pocne sa onim pateticnim recenicama, iz dna duse ih izgovara kao da mu se ceo svet rusi. Bas ga ne volim.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Thursday, 02.08.2018
21:29

Ne samo to, taj covek je danas toliko lapsusa napravio da je to neverovatno...

avatar
RIP KOBE
Thursday, 02.08.2018
19:08

jedva udje jbte haha

avatar
Петар Чалић
Thursday, 02.08.2018
18:58

Гол је грешка одбране али и лоша је била одбрана Стојковића.

А ови везни играчи Партизана, Боже сачувај. Значи опет Сума 3 пута фантастично отвори терен и проигра напад, они остали све упрскају. Јанковић поново очај. Рикардо колико год компликује опет бољи од Пантића који ништа није показао. Сви ти лоши играчи и подстичу Рикарда да игра како игра. Нажалост је тако упропастио добре потезе Суме. Али то може да се поправи, очајна игра осталих не.

Драго ми је што је ћелави Милетић поново показао да заслужује да увек игра (у оваквој конкуренцији сигурно).

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 02.08.2018
18:57

Opasan ovaj tranarkjaji covece.

avatar
Oatis123
Thursday, 02.08.2018
18:56

"Grmeli na tviteru" hahahahaha

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 02.08.2018
18:55

Jel ikome u ovoj našoj upravi jasno, da sa Đukićem nećemo moći ništa ove sezone, ovo kolo cemo verovatno proci, ali sledece mozemo samo da sanjamo. Nema igre, igrači ne znaju šta im je zadatak, nema dogovaranja, nema pripremljenih akcija, sve se pokušava na neki individualni "kvalitet" koji ja nisam video. Igra jedna velika nula...

avatar
FamilyHangingOut \'11
Thursday, 02.08.2018
18:54

Horor na javi...

avatar
PLAYBOY
Thursday, 02.08.2018
18:53

ugasio tv posle 15 minuta