Poluvreme - GOLČINA Portugala, anuliran Tadićev pogodak, ali mogao je do još jednog!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.03.2019.
21:35
Izvor: Sportske.net

Završeno je prvo poluvreme u Lisabonu. Obeležila ga je i povreda Kristijana Ronalda.

Beta/AP Photo/Vadim Ghirda
Beta/AP Photo/Vadim Ghirda

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta utakmice između Portugala i Srbije, rezultat je nerešen - 1:1.


Potom je Srbija u 21. minutu ostala bez povređenog Gaćinovića, zamenio ga je Nemanja Radonjić, a deset minuta kasnije, Kristijano Ronaldo je osetio bol u mišiću desne noge i morao je da napusti teren. Zamenio ga je Pisi.

Iako bez svog najboljeg igrača, Portugalci su uspeli da izjednače, pravim evrogolom Danila Pereire sa oko 25 metara. Probio je kroz sredinu, a onda raspalio po lopti koja je okrznula prečku i završila u Dmitrovićevoj mreži - 1:1!

Inače, tokom prvog poluvremena, naš golman imao je još par odličnih intervencija, a minut posle izjednačujućeg gola domaćih, Tadić je propustio veliku priliku za drugi gol. Posle centrašuta sa leve strane, Mitrović je odložio loptu za Tadića, a naša ''desetka'' šutirala preko gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevo Jovandic
Tuesday, 26.03.2019
10:21

Pa primili smo gol kao na video igrici level amateur... Čovek je povukao loptu od centra pa do ivice šesnaesterca da mu NIKO nije prišao niti pokušao da mu priđe... Namestio se i opalio... Zaista kardinalno... Mi se navodno branimo a lik sam kao duh pređe pola terena i dade gol...

avatar
Колатерална Штета
Monday, 25.03.2019
23:55

Ovaj Danilo pravi igrač za R. Madrid

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 25.03.2019
23:08

danilo covek prodje sam kao duh skoro do naseg gola...niko ga ne pazi,niti pokusava da mu pridje a ko imalo prati porto zna da on ima strahovit sut

avatar
Monday, 25.03.2019
22:45

Резултат је добар захваљујући срећи у неким ситуацијама и сасвим добром Дмитровићу! Они су остали без Роналда па имају решење, за нас ће бити тешко ако Тадић не настави. Треба ово издржати, нимало неће бити лако!

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 26.03.2019
02:20

Realno i mi smo bez Matica i Kolarova koji su jako znacajni za ovaj tim

avatar
petar000
Monday, 25.03.2019
22:45

Nekako imam utisak da od nase reprezentacije nikad nisam video koliko zaista mogu. Svaka utakmica u poslednjih nekoliko decenija preslikana. Ide sve ok, povedemo, i onda krece klaj-klaj i cekanje da se primi gol. Vracanje lopte unazad, izlezavanje, odugovlacenje i kad treba i kad ne treba. Znaci nikad nisam video da, onako, muski do kraja odigramo. Da se vidi da smo dosli po bodove. Kao da ih je vecito strah da ce ostati bez snage ako istrce koliko mogu, vec sve zabusavanja neka. Krene se u kontru i onda se stane i lopta unazad, ali kao po pravilu. Rezultat jeste dobar, ali meni kao i uvek kada gledam Srbiju nesto fali, nesto sto nam nikada nece dati da budemo top reprezentacija. Sve ovo pisem uz ogradu da je ovaj Portugal zaista jaka reprezentacija, ali opet mi ostaje taj utisak da pokusavamo da se proslepamo. Jednostavno, fali nam jedan igrac u vezi tipa Modric koji bukvalno gura ostale da vise rade i vuce ih unapred kada je prilika za to. Ps. Tadic klasa, ostali solidni, osim Ljajica, koji mi veceras nije na nekom nivou. On i Radonja tamo po onoj strani malo zabusavaju u defanzivi.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 25.03.2019
23:54

Ja mogu da se setim jedne takve utakmice Srbija - Rumunija

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 26.03.2019
00:54

Evo da se slozim sa tobom,pa ocigledno je da nemamo kult reprezentacije da generacije i generacije ne osecaju dres kako bi trebali i kako to rade neki nama blizu tu,kako ginu,u tom smislu nazalost nismo im do kolena.Bice bolje nekada :D

avatar
Markocc
Monday, 25.03.2019
22:42

Prvo poluvrijeme patnja za gledati. Ne znam, moguće da igramo otvorenije da bi nas nakantali, ali ne vole ovo naši ljudi gledati. Da baš nećemo ništa da igramo, vjerovatno je takva taktika, ali... Mislim da smo precijenili Portugalce.

avatar
poljskikupanjac
Monday, 25.03.2019
22:39

Meni nije jasan ovaj krstajic ali daj boze da uspe sa ovim odlukama , kao sa svajcarcima imamo rezultat on ubacuje napadaca ,Ljajicu svaka cast za tehniku ali brate mili koliko se plasi duela to je strasno , Luka je igrac kojhi nam strasno treba

avatar
k.na.bicikli
Monday, 25.03.2019
22:36

Krstajic izjednacio na 1:1