Poluvreme - Gol u najgorem trenutku, pohvale Tadiću i Kostiću, evo kome kritike (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.09.2019.
21:34
Izvor: Sportske.net

Srbija gubi na poluvremenu.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta Srbija gubi od Portugala rezultatom 1:0.

Utakmica je počela šansom za reprezentaciju Srbije. Kostić je probio po levoj strani, Mitar je spustio loptu Tadiću koji je šutirao samo u Ruija Patrisija koji je bio siguran.

U nastavku inicijativa Portugalaca, a Srbija je napadala uglavnom preko leve strane na kojoj su bili Kolarov i Mitrović gde smo bili opasniji nego po desnoj strani gde je delovao Lazović sam, bez neke pomoći Milenkovića koji je fokusiran na odbranu svog gola.

U 27. minutu upravo preko Kostića Srbija ima šansu, ali je Kragujevčanin pokušao nešto između centaršuta i šuta, lopta je prohujala pored stative.

U nastavku prva ozbiljna situacija ispred gola naše reprezentacije, Ronaldo je prvo šutirao kada mu je Milenković blokirao šut, a potom je preko Bernarda Silve ponovo bilo opasno, ali je srećom dosuđen ofsajd.

Imala je naša reprezentacija jednu sjajnu akciju i po desnoj strani, Tadić je fantastično proigrao Lazovića koji je pronašao Kolarova u kaznenom prostoru, ali je levi bek šutirao desnom nogom, pored gola.

Gosti stižu do gola u 42. minutu utakmice. Tada je Dmitrović loše intervenisao, Čakir ništa nije dosudio, a lopta se odbila do Karvalja koji postiže gol za 0:1 u najgorem mogućem momentu.

SRBIJA: Dmitrović - Milenković, Maksimović, Nastasić, Kolarov - Matić, Milivojević, Lazović, Tadić, Kostić - Mitrović.

PORTUGAL: Patrisio - Semedo, Fonte, Dijaš, Gereiro - Danilo, Karvaljo, Fernandeš - Gedeš, Silva i Ronaldo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladkoljac
Saturday, 07.09.2019
22:46

Matic odigrao odlicnu utakmicu ali za portugal,vezni red ne postoji,rodic je za kolarova roberto karlos,jadno da ne moze jadnije.

avatar
riquelme
Saturday, 07.09.2019
21:58

To je onaj Kostic koga isti ti sto ga hvale pljuju kada se on ne vidi. Kao da oni ne bi igrali kao Brazil da he to lako. Kljucno je da je ova reprezentacija uradila sto je bilo 50/50 za uraditi, ciljevi su vec tada ostvareni, Muslin je pedaliran jer nije hteo da slusa International sports office. Doveden je Murinjo a nas, poslusao sta treba, dobio sansu za uzvrat da uradi nesto u kvalifikacijama i pored prepirki sa vaznin igracima, sutiranjem jedne velicine kao sto je Bane Ivanovic a pre toga uzimanjem trake, patentiranjem neke svoje vizije "Tadic na krilo" ako mu Muslin kome je bio asistent nije objasnio valjda mu je posle pokazao trener Ajaksa sta treba da igra Tadic i to do kraja karijere u Ajaksu. Gospodo, daj Boze ali mi moramo sve da pobedimo i to jos i Ukrajnu da napunimo 5:0 da bi prosli, tako da tesko ako ovde ne pukne X Ili pobeda do kraja. Ova ekipa uz Gacinovica na krilu umesto Lazovica je trebala da pocne ove kvalifikacije. Bez obzira na kiks kao i sjajnu formu u Spaniji, Rajkovic je trebao da bude na golu i da napravimo golmana za narednih 10-15 godina a ne za 1-2 takmicenja. Sve se vraca sve se placa, sta da se radi. Ne mozemo ceo zivot da teramo selektore zato sto nije htela lopta u mrezu protiv Australije, a pravi razlog je da je savez vec racunao na odredjene bonuse kada je video grupu, zato sto ne igramo atraktivno a prolazimo direktno na SP, a pravi razlog je zato sto SMS ne moze kod Muslina na 10-ku, to je onaj koga vec 2 sezone nikako da kupi ni za 50 a otimaju se svaki rok za 150 miliona. Mnogo mi malo imamo uspeha i kredita da bi takve stvari radili.
Tako da racunajte na najnoviju smenu generacija... Sada ce i Matic i Tadic da nas pedaliraju a konacno ce doci ekipa Internacional sports office do izrazaja...

avatar
Amar Zornic
Saturday, 07.09.2019
22:48

Odlicno receno , bitno je da Zvezda pravi uspehe da bi se i Kokeza sakrio iza nekog

avatar
GoHardV3
Saturday, 07.09.2019
21:50

Spic koji ne ume da se otvori za loptu vraca Kolarovu, presedi celu akciju u ofsajdu i igra u 5. Engleskoj ligi nama je prvi izbor :D Prijovic je za Mitrovica Ronaldo 9

avatar
riquelme
Saturday, 07.09.2019
23:02

Nije bas tako. Ali mora mnogo bolje nema sta. On je pravi sidras, bez centarsuteva i bar poluspica ili brzog drugog spica malo je u problemu. Ja bih igrao onu Ancelotijevu iz zlatnog Milana... 4-4-2 dijamant sa Tadicem iza Jovica i Mitrovica, na centrali Milivojevic i Maksimovic i klasican cistac Matic ili ako imamo boljeg, mozda Fejsa. Desni bek nam je kanal a ni levog nemamo... Milenkovica treba uigravati sa Nastasicem na gol Rajkovic a selektoru ostaviti da vidi sta i kako sa bekovima. Mada ja rece vec sta imam na ovu temu... Bice ovo nova smena generacija. Sada jos kada su Zvezda i Partizan prosli pihiuuu... Kokeza je livin da vida loca. Zezanje, ko daje vise da mu ubacim igraca u repku.

avatar
Liga BBVA
Saturday, 07.09.2019
21:50

Gol Portugala nakon čistog faula nad našim golmanom Dmitrovićem. Čakir nije svirao faul možda zbog toga što ga je faulirao Milenković. Prilično glup način da se primi gol.

avatar
Marco Popovich
Saturday, 07.09.2019
21:45

Gradite stadione,da gubimo od mnogobrojnih repki po celoj Srbiji :D

avatar
riquelme
Saturday, 07.09.2019
23:03

Hahaha... Bravo! Ne grade se oni za fudbal nego za koncerte i po neki miting. Da ne moraju da ih zatvaraju ogradama da ne beze...

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 07.09.2019
21:44

svaka lopta u petercu golomanova Dimitrovic pliva ko saran na suvom[rajkovic kad stojke otiso]

avatar
Amar Zornic
Saturday, 07.09.2019
21:37

Lazovic poprilucno los , mozda Katai??

avatar
riquelme
Saturday, 07.09.2019
23:04

Po meni je Gacinovic momak za tu poziciju... Ali Lazovic svakako los.