Poluvreme - Gde je stala ''Čuka'' nastavila Zvezda, prelepo srpsko veče u Evropi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2019.
21:34
Izvor: Sportske.net

Čukarički ranije večeras deklasirao Banants u Jermeniji, Crvena zvezda već u prvom poluvremenu obavila veliki deo posla protiv Suduve.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena, uz veliku podršku navijača sa tribina, Crvena zvezda protiv Suduve vodi sa 2:0 i na odličnom je putu da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Podsetimo, prvi meč u Litvaniji završen je bez golova, 0:0.

Posle nešto više od tr minuta igre Zvezda je večeras ''načela'' goste. Ben i Boaći su odlično sarađivali, a na kraju Boaći iskosa sa desne strane snažnim i preciznim udarcem šalje loptu pod prečku - 1:0!

Suduva je prvi put pripretila u 16. minutu, posle centaršuta sa leve strane, Gotal i Topčagić su se našli ispred Borjana, Topčagić je samo zuakačio tu loptu, ali nekontrolisano i ona je završila daleko pored gola.

Ali, nije bilo prevelike opasnosti po Zvezdin gol tokom prvog poluvremena, dok na drugoj strani, na isteku prvih pola sata igre, srpski šampion stiže i do drugog gola. Opet je Ben bio pokretač, opet saradnja sa Boaćijem koji prosleđuje do Marina, a Zvezdin kapiten preciznim udarcem pogađa za 2:0.

Moglo je na poluvremenu da bude i ubedljivije, da je Boaći iskoristio još jednu odličnu šansu, kada je golman gostiju Kardum, uz pomoć stative uspeo da sačuva mrežu.
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.07.2019
06:48

Solidno prvo poluvreme, ali kapu do zemlje Cuki.

avatar
Copacabana
Tuesday, 16.07.2019
21:38

Jovančić malo kašljuca, ali ništa strašno..Potreban nam je pod hitno desni bek..