Poluvreme - ''Delije'' u neverici šta gledaju, ni traga od šampionske ekipe! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.06.2020.
17:15
Izvor: Sportske.net

Posle poraza u derbiju, Zvezda neprepoznatljiva.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Senti, TSC - Crvena zvezda 2:0!

Domaćin je pre meča i najavio da će napasti šampiona i pokazati da u potpunosti zaslužuje plasman u Evropu koji je već obezbedio.

I već u 12. minutu TSC je poveo. Posle odličnog centaršuta sa leve strane, Boris Varga je bio na pravom mestu u kaznenom prostoru Crvene zvezde i udarcem glavom poslao je loptu u levi ugao Borjanovog gola - 1:0.

Mogla je Zvezda do izjednačenja četiri minuta kasnije, kada je Gajić bio u prilici, ali je njegov šut iskosa sa desne strane zaustavio golman Filipović.

Umesto izjednačenja, samo dva minuta kasnije, Zvezdin golman i kapiten ponovo je morao da vadi loptu iz mreže. Ovoga puta posle slobodnog udarca koji je izveo Nenad Lukić, lopta je u živom zidu zakačila Vukanovića i završila u desnom uglu gola gostiju - 2:0.

Pokušavala je Zvezda do kraja poluvremena da bar prepolovi ovaj zaostatak, a najbliži tome bili su Gajić, Vukanović i Ivanić, međutim, svoje šanse nisu iskoristili. Posle Gajićevog pokušaja u 27. minutu jedan igrač domaćih je zaustavio loptu na gol liniji, Vukanović je pogodio prečku iz centaršuta, a Ivanić je dva puta iz izglednih pozicija šutirao pored gola u finišu poluvremena.

Naravno, navijači Crvene zvezde su veoma nezadovoljni, u prilogu su neke od njihovih reakcija.
-
Baner
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 14.06.2020
17:57

Ljudi, ovo vise nije ni bitno, da serazumemo, ne podrzavam neodgovornost bilo koga, ali ima jedna stvar sto me muci , nervira a to nije poraz nego takva neborbenost, narocito ovih mladih naduvanih zvezda Gavrica, Nikolica,,,, e pa momci, ja kao okoreli Zvezdas oimam jedno pitanje za vas? da li vas tako obrazuju u mlagdjim kategorijama da se borite za Zvezdu, ako je tako, onda neka nam je Bog u pomoci. Pa gledajte odnos Partizanovih mladih igraca i nasih, oni ginu bre, ovi nasi svi neki puni sebe. Gledam, osim Ivanica, Jovicica, i Borjana ovi drugi svi van po kratkom postupku. Pa dzabe brate ti volis Zvezdu(Pankov) nemas kvalitet da igras i tacka. Da ne pricam o Gajicima, Vukanovicima, tomane i ostale boranije.....! Sramna Zvezda, kako su ovi uzeli ovu titulu to je pitanje za Pitagoru!, U derbijuPartizan nas totallno razneo, i igrom i borbenoscu. Ovaj Vukanovic nek, me Bog oprosti, ja ne znam kako on igra u Zvezdu! Pa TSC ispada da je bolji i od Partizana, Samo, verujte mi kao okoreli Zvezdas ovo pisem, ne znam gde smo trenutno mi kvalitetom, Pa iskreno mislim, cetvrti, Partizan, Vojvodina, TSC pa mozda mi, ili cak i Cukaricki pred nas moze mirne duse. Znaci, ja pratim Zvezdu od 1978, ovakav raspad od igre ne pamtim. Nije sporno izgubiti, ali ovakav odnos, ma mars bre svi van iz Zvezde, Cak i da dobijemo ovu tekmu, ODNOS je ocajan!

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 14.06.2020
18:30

Apsolutno sve potpisujem!

avatar
paok
Sunday, 14.06.2020
17:25

Kako to nemate napadce, zar Bocka i Pavkova nisu trazili Englezi i Nemci.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 14.06.2020
19:30

Paok, malo sarkazma ne gine, :-), slazem se, samo nisam od onih koji polete, ali ni onih koji potone posle poraza, moji komentari obicno so ok, bez uvreda, i ponizavanja. Niti jednom nisam napisao da ovu dvojicu trazio neko. Jer, zamene licno i prvi i drugi su solidni a kao takav nemas mesto ni u Zvezdu ni u Partizan!