Poluvreme - ''Delije'' počele da kritikuju, ali Jovelja im je vratio osmehe na lica! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.10.2018.
13:51
Izvor: Sportske.net

Šta će Vladan Milojević promeniti u drugom poluvremenu?

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice 11. kola Superlige, Zemun - Crvena zvezda 1:1.

Zvezda je prva pripretila preko Joveljića posle greške golmana Miloševića, ali se čuvar mreže Zemuna brzo ispravio i uhvatio loptu. Zemunci su uzvratili posle kornera, kada je Jovančić sačuvao svoju mrežu, intervencijom ispred gola, a u tim trenucima se i Miloš Degenek požalio na povredu, ali je posle ukazane pomoći ipak nastavio meč.

Ali, već u 10. minutu domaćin je poveo. Odlični Kukuličić je probio po desnoj strani, centrirao u kazneni prostor, a Nikola Stojković je brži od Degeneka i uspeva da sa oko šest metara savlada Milana Borjana - 1:0.

Zvezda je potom pokušala da izvrši veći pritisak, da što pre stigne do izjednačenja, ali nije uspevala da stvori velike prilike za gol. Ipak, u 20. minutu sudija Srđan Jovanović je start Vukadinovića nad Jovančićem okarakterisao kao prekršaj za jedanaesterac i to je bila idealna prilika za Zvezdu da poravna rezultat.

Ebisilio je šutirao sa bele tačke, ali je stativa spasla gol Zemuna, ostalo je 1:0.

Do kraja poluvremena beležimo dobar pokušaj Pavkova u 36. minutu, iskosa sa desne strane, ali lopta je zakačila jednog fudbalera domaćih i otišla u korner. Zemunci su u par navrata pokušavali iz kontri, ali nisu uspevali da ih završe na pravi način.

I kada se očekivao odlazak na poluvreme, Zvezda dolazi do izjednačenja, golom mladog napadača Dejana Joveljića!

Filip Stojković je probio po desnoj strani, centrirao u peterac, gde je loše reagovao Cvetković, odbvio loptu pravo do Joveljića kome nije bilo teško da zatrese mrežu - 1:1.
-
-- -
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Sunday, 07.10.2018
18:30

Najtezi protivnici zvezde u nasoj ligi jesu uzasni tereni..jeste nama forma malo pala sto je i ocekivano ali je isto ocekivano da ce se podici vrlo brzo..a tereni ce biti sve losiji kako se kvari vreme

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 07.10.2018
13:58

Ne postoji igra,džokanje lopte iz zadnje linije na Pavkova ne prolazi,to su svi provalili,ne znaju pasom da iznesu loptu a imamo na platnom spisku 15 igrača sredine terena,najveća katastrofa su bekovi,oni na treningu treba da rade na centar šutu jedno 500-1000 pokušaja....

avatar
Real Only
Sunday, 07.10.2018
13:56

Igrac sa brojem 20 dva puta DAJE loptu igracima Zvezde u zadnjem minutu, a zatim ostavlja Stojkovica na centarsut, tj. ne isprati ga do kraja pa ko pokusava da stigne poske. Samo kazem.

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 07.10.2018
14:58

ti nisi normalan aj bre ovi vucelici i slicni sto cuvaju fotelje pa imaju teorije zavere ali bre navijaci da su toliko zaludjeni....

avatar
Real Only
Sunday, 07.10.2018
22:57

Pogledaj druze celu akciju. Prvo gubi loptu na sredini terena bez duela i ne trudi se da je zadrzi, posle ponovo, a onda ne izlazi na Stojkovica vec bezi od njega pa se posle vraca i pokusava da stugne, kao.

avatar
ZubA
Sunday, 07.10.2018
13:55

Kako bi odmah svi sve da menjaju, odmah Miloje ovo Miloje ono. Ja licno sam znao ds necemo moci dugo da igramo onako dobro, jer nam igraci fizicki nisu spremni. Isto tako ni Partizan ne moze dugo da igra zali Boze. I pricamo o tom VARu, a nama tereni kao oranice. Pa jedna lopta nije isla po zemlji, to kao da je sutiras po kamenju.

avatar
vlaar
Sunday, 07.10.2018
14:10

Pa ko je odgovoran što nam igrači fizički nisu spremni?!

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 07.10.2018
13:55

jovelja dao gol ali decko nije odigrao do gola ni jednu preciznu loptu ni jedan dupli pas tacan ljudi nemoj da se lazemo jos nije spreman za prvi tim , ja bih voleo da postane najbolji igracali ono sto je odigrao u prvol poluvremenu pokazuje da jos nije spreman