Poluvreme - Dekijev eksperiment za sada bez rezultata (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.10.2020.
21:48
Izvor: Sportske.net

Dejan Stanković znatno podmladio tim, čak petorica U21 igrača su u startnoj postavi, što mu nije donelo rezultat u prvih 45 minuta.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme na ''Rajku Mitiću'', Crvena zvezda - Javor Matis 0:0, u meču 12. kola Linglong Superlige.

Ivanjičani su delovali hrabro u uvodnih nekoliko minuta, kada su stvorili i prvu priliku pred Zvezdinim golom, ali kako je meč odmicao, bili su sve povučeniji pod Zvezdinim pritiskom.

Doduše, dugo je Zvezdi trebalo da ozbiljnije ugrozi gol gostiju.

U 32. minutu najbolja prilika za Zvezdu od početka meča. Spiridonović je izveo korner sa leve strane, golman Lazović je izbio loptu na ivicu kaznenog prostora gde je usamljen bio Veljko Nikolić, koji volej-udarcem gađa prazan gol, ali je loptu poslao iznad prečke.

Još bolju priliku Zvezda je imala pet minuta kasnije, stopostotnu, kada je Nikolić odlično sa desne strane centritao na liniju peterca, odakle je Ivanić šutirao, ali je golman Lazović sjajno intervenisao, odbio loptu, ali samo do Gobeljićča, koji veoma loše šitira iskosa sa desne strane, pa je i ova šansa za crveno-bele propala.

Na ulasku u sam finiš poluvremena, u 44. minutu, mogla je Zvezda da uđe u veći problem, kada je posle odličnog centaršuta sa desne strane, Zvekanov šutirao glavom  sa nekih šest-sedam metara, ali nije bio precizan, crveno-beli su imali sreće u ovoj situaciji.
-
Baner
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Šajn
Sunday, 25.10.2020
23:04

Mogao je celu omladinsku skolu da stavi da igraju....kakav trener, takvi i igraci....Ma bolje petlice da je pustio da igraju....

avatar
Realni Arthur
Sunday, 25.10.2020
23:00

Cak i kad odlucim da ne pisem vise, ne mogu da izdrzim, puknu cu u pm.! Ljudi da se ne varamo, Srbija ili treba dobro da razmisli ponudu za Regianlnu ligu ili preti katastrofa! Ako u Kosarcu kolo vode stranci, to je zato sto vise skoro da nemamo mladih dobrih majstora. Gledam ovu postavu, ja ne mogu da verujem da Mr. Pankov svaku tekmu koju igra da loptu direktno u noge i to pazi blizu 16m, Gobelja vredja intelegenciju za fudbalera, Veljko nasa vedeta izigrava serifa, pa na prazan gol umesto da plasira tu istu volejom pokusava u stilu Gerd Milera da ga da al ne moze! Isto prazan gol, nesrecni gobeljuska promasuje, Ivanic kao uvek niti trci, niti prima loptu niti dodaje, jos da znam sta li mu je zadatak, Spidi, pod hitno out iz ZVezde, ja se nadam da je on na pozajmici to bi bio spas, Gavric kako uzme loptu hoce malo da se ku.ci jer on veliki majstor pa mu se dozvoljava, Njegos anti talent za fudbal to se vec dokazalo, Ben mator ko cika Pera, znaci da nemamo u timu Cupu koji jedini mi puni srce i onaj mali Radulovic koji se jadan muci napad, odbrana pa mora jer saigraci svi do mo.ega profi do profija. Ako dobijemo ovu tekmu bio bih srecan, inace ne bi bilo lose da izgubimo koji bod i mi, gube Real, Barsa, Juve Siti ma svi veliki klubovi a sto ne bi moja Zvezda, kojoj nazalost samo ime ostalo. Samo da napomenem da Partizan u celoj ovoj prici jos gori od nas, e ako je tako onda dobro razmislite gde nam ode fudbal! pozdrav

avatar
Gogi-11
Sunday, 25.10.2020
23:00

E fudbalu tezak li si....

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 25.10.2020
22:55

Slabo je to Deki, treba nam jedan gol igrac, a ako hoces da odmoris Falcinelija onda stavi Pavkova ili Krstovica.

avatar
No.1 Gargamel
Sunday, 25.10.2020
22:55

dakle, trener-mister me sve vise nervira. umesto da ubacuje decu da se razigravaju uz starije on ih gura u provaliju da SAGORE. zasto petorica klinaca i Spira od starta.