Poluvreme - Briljira Asano!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.12.2020.
14:48
Izvor: Sportske.net

Odlični Partizan u prvom poluvremenu protiv Mladosti.

Starsport/Pedja Milosavljevic
Starsport/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Ekipa Partizana vodi posle prvih 45 minuta protiv Mladosti iz Lučana sa 2:0.

Vladimir Stojković je danas bio planiran na golu, ali se to nije desilo jer je sat vremena pre početka utakmice dobio temperaturu, pa je na gol stao Popović.

Takuma Asano je već u 9. minutu imao veliku šansu, sjajno je uhvatio volej, pa pogodio prečku, tresla se prilično nakon ovog udarca.

Partizan je bio dosta bolji rival na startu, imao je i Holender jedan udarac sa distance, a nakon toga je tempo pao, ali su crno-beli i dalje imali loptu u svom posedu.

Zečevića je zagrejao i Stevanović, a onda gol.

Igrao se 24. minut, bila je polukontra Partizana, Suma je sačekao Asana koji je trčao po desnoj strani, uposlio ga u najboljem mogućem trenutku, a "Jaguar" ovakve prilike ne propušta ove sezone, postigao je i svoj deseti gol.

Mirno je Partizan priveo poluvreme kraju, uz par grešaka na sredini terena, pre svih mislimo na slabiju formu Natha, da bi na kraju poluvremena videli penal za crno-bele. Pre toga šansu je propustio Suma nakon štikle Asana.

baner

Penal se desio u 42. minutu, Natho ga je iskoristio bez velikih problema za konačnih 2:0 u prvom delu igre.

Ono što treba napomenuti jeste i da je mladi Popović pokazivao veliku sigurnost u prvom delu meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Wednesday, 16.12.2020
16:01

Da imam mogucnost odmah bih prekinuo fudbal u Srbiju na tri godine ili vise, ovo je dno dna, znaci uzas ziv, niti akcija niti volje. Mislim da Suma napravio faul kad je uzeo loptu na sredini terena kod prvog gola, jer znam da kad bi to bilo sa druge strane odmah bi se sviralo faul. Penal cist ko suza, to je ono u stilu Jojica u derbiju, bez ikakve potrebe covek ladno vuce igraca, znaci ko nameran, tacno u stilu Jojica. Nema fudbala u Srbiji, mozda zato smo daleko od prosecnog Evropskog fudbala, pa razni Sarloa, Omonija su bauk za nase blizance, a ako slucajjno imamo priliku da igramo protiv velikana onda je to vrhunsko dostignuce (Liverpul, pa Mancester Junajted) a nekada ovi timovi izgubili svoje meceve ovde i od Zvezde i od Partizana, a sad samo da igramo protiv njih je "orgazam" od Fudbalskog Saveza, do klupskih zvanicnika, sta da kazem osim da mi je drago da se zavrsava ovo mucenje od gledanja, i ba do Februara ili Marta odmor! Nazalost i u kosarci ista prica, Zvezdu i Partizan dobije ko stigne, i ko hoce. Od nekadasnjih velikana ostalo samo ime, jer samo zamislite trenutno ni u Zvezdi ni u Partizan nema domaceg asa, pa nema jer tu su Barajanti Tomasi, Mekintajeri, Teriji itd itd da ih ne nabrajam jer nema kraja. Srecno Partizani do pobede.