Poluvreme - Biće drame u nastavku, ne daju se Danci!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.08.2019.
20:47
Izvor: Sportske.net

Zvezda se približila plasmanu u plej-of, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme na ''Parkenu'', gde je Crvena zvezda vodila protiv Kopenhagena, ali je u samom finišu ovog dela igre dozvolila rivalu da izjednači - 1:1. S obzirom da je i prvi meč u Beohradu završen istim rezultatom, u nastavku nas čeka prava igra nerava.

Već u prvom minutu večerašnjeg revanša, prvo veliko uzbuđenje i razlog za veliko nezadovoljstvo među Zvezdinim navijačima.

Crveno-beli su bili u napadu, Ivani je ušao u kazneni prostor, gde ga je kapiten domaćih Zeka nagazio na stajnu nogu, ali za sudiju Mažejku to nije bio jedanaesterac.

Pet minuta kasnije i prvi razlog za brigu u ekipi Crvene zvezde, jer je štoper Milunović odmah ''požuteo'', pošto je laktom zakačio N'Dojea, ali narednih dvadesetak minuta prioteklo je baš onako kako su crveno-beli želeli.

Zvezda je imala blagu inicijativu, delovala opasnije, što se na pravi način potvrdilo u 17. minutu meča.

Tada je Marko Marin odlično centrirao sa leve strane na ivicu peterca, gde je Ričmond Boaći izbegao ofsajd zamku, umakao je na trenutak pažnji štopera Nelsona, ispružio nogu i loptu prosledio u mrežu neodlučnog golmana Gritebusta - 0:1.

Zvezda se potom povukla, Kopenhagen je preuzeo inicijativu i u 45. minutu Danci stižu do izjednačenja golom N'Dojea, posle centaršuta Bengtsona sa leve strane - 1:1.

Napadač Kopenhagena sačekao je loptu na drugoj stativi i pored Degeneka i Rodića glavom sproveo loptu u mrežu.
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patriota bre
Tuesday, 13.08.2019
21:21

Jaci su u duelu mnogooo..
Mnogo spremniji nazalost...
Boaci ni jednu loptu ne prihvata..

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 13.08.2019
20:59

Nije lose za sada, mada ne razumem taktiku povlacenja, jer da ih malo jace prtiskaju teze da se orgaizuju. Sta reci, ja nikada ne pricam o sudijama, ali zaista ovaj moram da kazem da penal u Beogradu je bio mnogo mlakiji za razliku od ovog u Dansku i to prvi minut. Ali, ko zna, mozda i nam donese malo srece u nastavku, jer jedino je bitno da prodjemo, eto i zbog atmosfere, i zbog sanse za LS. Trenutno Gobelja i Vukanovic pa i Jovanca nisu u nekom ritmu, niti ocekujem to od Gobelje ali od ovih drugih naravno da sam ocekivao. Marin ko Marin, Bocko se krece, trci, prati igru, dao je i gol, ali moram da priznam da sam bas skeptican, ne zato sto Kopenhagen jak, nego Zvezda mnogo lose stoji. ajde uz pomoc Boga da nekako prodjemo, i onda sve ce da izgleda bolje, sad vicim sta Ben znaci za ovu ekipu, pa no comment. Srecno moja Zvezdo!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.08.2019
20:52

Nedaj se Zvezdo, pokazi dancima i UEFI da nas ne mogu slomiti njihove sudije svojim sramnim sudjenjem.

avatar
Tuesday, 13.08.2019
20:50

Kada će Milojević shvatiti da nervira sa tom njegovom taktikom?!?!?! Znači bolji smo bolje igramo, onda damo gol i povučemo se. Onda protivniku damo inicijativu i?!?! Uvale na *******!!! Umesto da im damo još 1 i da ih zgazimo!!!