Poluvreme - Bezopasni Partizan, nešto mora da se menja (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.09.2020.
19:45
Izvor: Sportske.net

Loš početak, posle toga crno-beli nisu uspeli da odgovore, očekivalo se više...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta igre u Belgiji, Šarlroa vodi protiv Partizana rezultatom 1:0 i za toliko je domaćin bliže plasmanu u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope i duelu sa poljskim Lehom.

Šarlroa je povela iz prve izglednije situacije pred golom Partizana. Iznudili su domaći korner sa desne strane, usledio je udarac koji je Stojković zaustavio, odbio je loptu, ali samo do Dorijana Desolea, koji je pored Sadika i Asana šalje u donji desni ugao Stojkovićevog gola.

Partizan je u većem delu prvog poluvremena bio ravnopravan rival u polju, ali praktično bezopasan po gol rivala. Verovalo se da će crno-beli uspeti da iskoriste mnogo više slobodnog prostora na protivničkoj polovini u odnosu na ''bunkere'' koje su probijali protiv RFS-a i Sfintula, ali to bez Sume na terenu za sada ide vrlo teško.

Tek u finišu prvog poluvremena videli smo nagoveštaj prepoznatljive igre ove ekipe Partizana, kada je Asano poslao loptu za Sadika na ulasku u kazneni prostor, ali golman domaćih je pravovremeno istrčao i otklonio opasnost pre nego što je Sadik došao do lopte.

Naravno, navijači nemaju čime da budu zadovoljni, ima prilično pesimizma.
-
baner
-
- - - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 24.09.2020
20:03

Bezidejno, bojazno i žalosno.
U igri Partizana ništa od onoga što krasi fudbal. Ni borbe, ni žara, ni samopouzdanja.
Prošle godine smo bez obzira na glupo primljene golove ipak imali igru koja je imala smisao.
Pojačanja ćemo dovesti kad nam ne budu bila potrebna.
Još jednom se uočava da Partizan nema prave ljude u svojoj upravi.

avatar
Petar Petar
Thursday, 24.09.2020
20:00

Partizan poslovicno ima problem sa cvrstinom ekipe. gledajte kako izgledaju dueli na terenu, svaki njihov igrac je duplo cvrsci od skoro bilo kog naseg igraca. Dalje, uporedite igru njihovih i nasih bekova, ja njihovog nisam video da je odigrao loptom unazad, dok je nasima to prva opcija jer nemaju poverenje u svoje osnovno fudbalsko znanje, a to je precizan pas napred, ili ne daj Boze da nekog pretrce i pogode bar pristojan centarsut. Jos ih ovde proglasavaju (te njihove bekove) kao slabu tacku ove ekipe. Pa da mi imamo takve kleli bi se u njih. Markovic mekan kao i kroz veci deo karijere posle Benfike, Stevanovic je bio bolji fudbaler sa 14 godina nego sada, sve se nesto zalice, proklizava, ne sme i ne moze nikog da pregazi jedan na jedan vec i on svaku vrati nazad. Sadik jedina klasa uz Zdjelara, Asano se trudi, ali realno ima ozbiljan manjak fudbalskog znanja, Natho ni senka igraca iz prosle sezone, sve u svemu problem je sto ja ne verujem da mi mozemo bolje da izgledamo na terenu od ovoga iz prvog poluvremena. Nismo agresivno, spori smo, sporo odigravamo, sporo razmisljamo i videlo se da ne mozemo da izdrzimo deset minuta bilo kakvog pritiska a da ne primimo gol. Toliko su oni bili dominantni dok nisu dali gol. I najbitnija situacija, tj dve su da mi kako izadjemo sa naseg stadiona smo odmah 30% slabija ekipa i naravno prvih 20 minuta smo porosili u respektu prema njima kao da su oni Real Madrid - tako smo odigrali pocetak utakmice. A znamo da ako tako igramo nema sanse da se odbranimo i da cemo ako ekipa nije bas neka top (kao sto ovi nisu) primiti muljatorski gol kakav smo i primili. Sve u svemu gram optimizma ne moze biti ako ovako izgledamo i u drugom.

avatar
svojnasvome
Thursday, 24.09.2020
19:59

Sramotno.....uprava napolje bre niste loptu sutnuli olosi

avatar
Michael
Thursday, 24.09.2020
19:54

Bruka i sramota ... u Savino vreme smo igrali lepse i pre svega efikasnije. Na sta je spao Partizan kada od od ovih prvotimaca bi jedino Natho imao mesto u timu od pre 5, a vec 10 god da ne pricamo!