Poluvreme - Bespomoćni Partizan, burne reakcije na Tviteru!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2018.
18:49
Izvor: Sportske.net

Odlični Napredak i očajni Partizan, sve uz zvuke posmrtnog marša sa tribina...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Humskoj, rezultat je onaj iz 13. minuta - 2:0 za ekipu Napretka!

U minutima tokom kojih je pobunjena frakcija navijača Partizana dovela trubače na svoju tribinu i odlučila da je posmrtni marš prigodan za ovaj događaj, crno-beli su dva puta morali da vade loptu iz mreže.

Prvo je u 12. minutu Pantić pogrešio na sredini terena, usledila je munjevita kontra gostiju, Sekidika je pobegao Antonovu i sa ivice kaznenog prostora savladao Marka Jovičića.

Tek što su crno-beli krenuli sa centra, usledio je novi šok za njih. Ovoga puta Boranijašević po desnoj strani beži znatno sporijem Saši Iliću, potom odlično ubacuje u ''srce'' kaznenog prostora za kapitena Vuliuća koji iz prve pogađa donji levi ugao Jovičićevog gola - 0:2.

Golove pogledajte OVDE.

Partizan do kraja prvog poluvremena bez odgovora, potpuno bezopasan, ali zato su ''navijači'' opet skrenuli pažnju na sebe.

Jedna od frakcija je krenula ka sredini tribine, zbog čega je usledilaprava  bežanija roditelja sa decom, ali se isprečila žandarmerija. Sve je to dodatno doprinelo mučnosti atmosfere ovog popodneva u Humskoj.
-
- -
-
- - -
- - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 06.05.2018
00:26

Sad je valjda svima jasno kako se osvojila titula prošle godine....

avatar
Padinjak21
Saturday, 05.05.2018
19:08
avatar
djordja
Saturday, 05.05.2018
19:05

Igra cijelu godinu nam je u skladu sa posmrtnim marsom..uprava je dovela Đukica i uspjela uvozom navijaca da napravi tri frakcije...sramiota me a nista promjeniti ne mogu...a takozvna legenda da uzme koji dinar za pijanku se blamira za 10