Poljaci testiraju "Orliće", Đorović saopštio spisak

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.03.2019.
12:57
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade selekcije fudbalske reprezentacije Srbije Goran Đorović saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljski meč sa Poljskom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu mlada fudbalska reprezentacija Srbije počeće kontrolnom utakmicom sa selekcijom Poljske.

"Orlići" će 26. marta u Gdanjsku odmeriti snage sa odgovarajućom selekcijom Poljske, što će biti prilika da selektor Goran Đorović na delu vidi kandidate za Evropsko prvenstvo.

Selektor mlade reperezentacije saopštio je spisak sa 22 imena igrača na koje računa za predstojeću akciju. Imajući u vidu da će u istom periodu i "A" selekcija imati obaveze u kvalifikacijama za EP, Đorović je izašao u susret Mladenu Krstajiću ali i selektoru omladinske reprezetacije, pa na njegovom spisku nema mnogih igrača koje želi da ima na raspolaganju tokom kontinentalne smotre.

Na spisku Gorana Đorovića nalaze se:

Golmani - Filip Manojlović (Panionios), Đorđe Nikolić (Arau), Dragan Rosić (Mladost Lučani);

Odbrana - Nemanja Ćalasan (Čavez), Vukašin Jovanović (Bordo), Aleksa Terzić (Grafičar), Miladin Stevanović (Čukarički), Dejan Kerkez (Spartak ŽK), Nemanja Vučić (Zemun), Srđan Babić (Crvena zvezda), Milan Gajić (Crvena zvezda);

Sredina terena - Erhan Mašović (Trenčin), Uroš Račić (Tenerife), Petar Mićin (Udineze), Njegoš Petrović (Rad), Danilo Pantić (Partizan), Aleksandar Đorđević (Čukarički), Lazar Ranđelović (Radnički Niš), Luka Adžić (Anderleht);

Napad - Ivan Šaponjić (Benfika), Igor Zlatanović (Radnik), Dejan Joveljić (Crvena zvezda).

Rivali Srbije na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu su Austrija (17. jun), Nemačka (20. jun) i Danska (23. jun).

Sve utakmice u grupi "Orlići" igraju u Trstu. Pobednik grupe obezbediće plasman u polufinale, ali i odlazak na Olimpijske igre koje se održavaju u Tokiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Friday, 15.03.2019
12:27

Tu fale Grujić, Jović, Živković, Milenković pa da se pojuri evropsko! Samo da je na klupi neko verujući poput Paunovića pa da uživamo u junu!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
11:51

Radunovic, Bogosavac, Lukic, radonjic...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.03.2019
19:35

Nekad nisi mogao da nadjes igraca u mladoj reprezentaciji iz domace lige a gledaj sad skoro svi... Nikad gora situacija nije bila oko reprezentacije.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.03.2019
14:05

Njegoš Petrović:-D