Policija sprema kompletan izveštaj o utakmici u Nišu

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.05.2017.
09:08
Izvor: Beta

Utakmica između fudbalskih klubova Radnički i Partizan završena je bez incidenata i sukoba navijača, potvrdili su za Betu u Policijskoj upravi u Nišu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Policija je navela da će u četvrtak ujutro biti spreman kompletan izveštaj o meču, uključujući podatke o broju gledalaca i upotrebi pirotehnike.

Pre početka utakmice, jake policijske snage sprečile su tuču navijača dva kluba ispred Gradske kuće, a njihov "bliski susret" završio se kraćom raspravom i psovkama.

Organizovane grupe navijača su u pratnji kordona policije čitavog popodneva pristizale na stadion u Nišu, a takođe su u pratnji policije napustile stadion.

Tribine Čaira bile su skoro ispunjene, što se u Nišu odavno ne pamti, a posle više godina zbog jedne fudbalske meča su u taj grad doputovali navijači iz cele Srbije.  

Partizan je pobedio sa 3:1 i došao na bod od osvajanja titule šampiona Srbije. Radnički je ostao bez šanse za plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 18.05.2017
09:20

Ko normalan moze da poveruje da postoje navijaci koji navijaju samo za Radnicki,Vojvodinu,Spartak..._Sukob domacih navijaca i navijaca Partizana je u prevodu sukob zvezdinih navijaca i navijaca Partizana.

avatar
Thursday, 18.05.2017
10:02

Nisi u pravu za Vojvodinu, a verovatno i za jos neke klubove.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 19.05.2017
19:18

Znam brda Nišlija i svi oni navijaju za Radnički ali su pre svega naši i njihovi.Posle kao i za Radnički.Kako ko dodje da gostuje tako i oni.

avatar
Paljo
Thursday, 18.05.2017
12:02

Ko normalan moze da izjavi ovako nesto...