Policija pomerila derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.09.2015.
10:07
Izvor: Sportske.net

Predstojeći 149. "večiti derbi" trebalo je da bude odigran u subotu od 19 časova ali je policija odlučila da zatraži pomeranje početka meča za jedan sat ranije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je u petak da će 149. "večiti derbi" početi sat ranije nego što je planirano a navijači su ostali bez objašnjenja zašto je došlo do promene termina.

Dan kasnije direktor za takmičenje u Superligi Srbije Vladimir Bulatović objasnio je za "Sport" o čemu se radi i zašto je početak utakmice pomeren za 18 časova.

"Preporuka organa bezbednosti je da ovaj meč visokog rizika počne po danu, a mi smo je prihvatili kao i oba kluba. Procene su da je pomeranje neophodno pošto se očekuje veliki broj navijača" rekao je Bulatović.

Podrazumeva se da je međusovni okršaj Crvene zvezde i Partizana okarakterisan kao utakmica visokog rizika, a organizator očekuje da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Karte za "večiti derbi" biće puštene u prodaju narednog utorka a cene se kreću od 600 do 3000 dinara.

Meč 9. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se naredne subote, 12. septembra od 18 časova na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke