Poketino: ''Sviđa mi se Partizan!''

Autor: Beta Beta
sreda 17.09.2014.
19:16
Izvor: Beta

StrategTotenhema je danas u Beogradu biranim rečima govorio o kvalitetu ekipe Partizana, izražavajući nadu da će gledaoci sutra u Humskoj prisustvovati odličnoj utakmici.

Twitter: Tottenham Hotspur
Twitter: Tottenham Hotspur

Povezane vesti

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino izjavio je na večerašnjoj konferenciji za novinare da mu se sviđa ekipa Partizana i da očekuje tešku i kvalitetnu utakmicu ta dva tima u Ligi Evrope.

"Sviđa mi se Partizan. U svim utakmicama koje sam gledao su igrali dobro. Imaju dobru filozofiju, Partizan je uvek imao dobre igrače. Biće vrlo teško pred bučnim navijačima, očekujem veoma kvalitetnu utakmicu", rekao je Poketino na konferenciji za novinare u Beogradu.

Totenhem će sutra gostovati Partizanu u utakmici Prvog kola Grupe C Lige Evropa.

Liga Evropa je za Totenhem uvek bila u drugom planu i engleski klub je u tom takmičenju igrao u kombinovanom sastavu, zbog čega su novinari pitali da li će beogradska publika moći da vidi neku od zvezda engleskog tog kluba.

"Za mene su svi moji igrači zvezde, tim uvek sastavljam od onih koji mogu da donesu tri boda. Imamo mnogo igrača, ali uvek imamo jak tim, bez obzira što su imena nekad drugačija", istakao je Poketino.

Totenhem je u Beograd doputovao bez Emanuela Adebajora, Juna Kabula, Nasera Čadlija, Muse Dembelea, kao i levog beka Denija Rouza, koji je bio u centru pažnje sukoba pre dve godine kada je u Kruševcu igrao za mladu reprezentaciju Engleske protiv Srbije.

Rouz je tada provocirao navijače, zbog čega je dobio crveni karton, a Poketino je rekao da njegov nedolazak na utakmicu sa Partizanom "apsolutno nema veze sa tim".

"Znamo šta se dešavalo pre dve godine, ali to je prošlo, na to smo svi zaboravili. Nije doputovao isključivo iz sportskih razloga. Bio je umoran posle utakmice sa Sanderlendom i igranja za nacionalni tim. To je jedini razlog", naveo je trener Totenhema.

Prema njegovim rečima, neizvestan je nastup španskog napadača Roberta Soldada, koji se oporavlja od povrede.

Poketino je dodao da je iskoristio informacije o Partizanu koje je dobio od svog odbrambenog igrača, mladog reprezentativca Srbije Miloša Veljkovića.

"Veljković je dobar mladi igrač, možda će zaigrati sutra. Naravno, iskoristili smo informacije i njegovo znanje koje ima o klubu. Ne mnogo, ali smo iskoristili", rekao je Poketino.

Najnovije pojačanje Totenhema Benžamin Stambuli
, koji je u finišu prelaznog roka došao iz Monpeljea, kazao je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Partizana.

"Partizan je vrlo dobar tim, znamo da dobro igra u domaćem prvenstvu. Biće teška utakmica i očekujem veliku borbu, a mi idemo na pobedu kao i na svakoj utakmici", rekao je Stambuli.

Utakmica između Partizana i Totenhema igraće se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke