"Poker" Zaglebja nije uplašio nikoga u Humskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.07.2016.
21:08
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović ispratio je ubedljiv trijumf Zaglebja nad Koronom ali ga ubedljiva pobeda ekipe iz Lubina nije uplašila.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Četvrtu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni fudbaleri Zaglebja dobili su rezultatom 4:0, a trijumf u prvom kolu poljske Ekstraklase stigao je baš pred revanš sa Partizanom u drugom kolu Lige Evrope.

Jučerašnja ubedljiva pobeda Zaglebja nad Koronom nije uplašila krilnog fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića koji ostaje pri tvrdnji da crno-beli imaju kvalitetniji tim.

"Nemamo čega da se plašimo, to sam tvrdio posle prve utakmice, to kažem i posle njihove pobede u ligi. Znamo da su jedna ekipa kad gostuju, a drugačija kada igraju pred svojom publikom, ali isto tako vrlo dobro znamo da je kvalitet na našoj strani" rekao je Mihajlović za "Novosti".

Prvi susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Zaglebja završen je remijem bez golova što Nemanja Mihajlović smatra pozitivnom okolnošću kada već nije izborena pobeda.

"I pored toga što nismo pobedili bar minimalno, mislim da taj rezultat ide nama u prilog. Ostaja velika žal za propuštenim šansama, ali bitno je da nismo primili gol. Ukoliko ga damo na njihovom terenu, a ja sam uveren da hoćemo, siguran sam da oni neće moći dva puta da zatresu mrežu Šaranova" ističe Mihajlović.

Partizan je u svojoj bogatoj evropskoj istoriji samo dva puta kretao na revanš u gostima sa rezultatom 0:0 i oba puta ispadao od Dinamo Drezdena i Nacionala iz Bukurešta.

Revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Zaglebja i Partizana na programu je u četvrtak od 19 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Casus Luciferi 60:12
Monday, 18.07.2016
21:38
avatar
Tuesday, 19.07.2016
07:55

Niko nam nista ne moze...

avatar
Drkadzija
Monday, 18.07.2016
21:25

Kaze siguran je da oni nece moci dva puta da zatresu gol Saranova. Mislim stvarno, dali su 4 komada pre par dana a on je siguran da njima nece dati ni 2.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 18.07.2016
22:31

Tvoj nick dovoljno govori.

avatar
Tuesday, 19.07.2016
07:55
avatar
Ronac Pfc
Monday, 18.07.2016
23:52

Uporedjujes Koronu koja nije ni u rangu Backe i Partizan ...