Pojavili se novi detalji transfera, da li je moguće da potpredsednik Partizana nije bio dobro obavešten?

Autor: Darko Mitrović
subota 31.10.2020.
14:55
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Kao i kada je Sadik prelazio u Almeriju, pojavljuju se kontradiktorne informacije oko visine obeštećenja koje će inkasirati Partizan.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nažalost, Partizan u svom šturom današnjem saopštenju nije pomogao da se sve dileme otklone, ostavio je mogućnost da se i dalje spekuliše za koliko je Filip Stevanović prodat Mančester sitiju i ubrzo se to i dogodilo.

Podsetimo, juče je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić na Tviteru otkrio da će Partizan zaraditi 8.5 miliona evra plus 10 posto od narednog Stevanovićevog transfera i time odgovorio na medijske spekulacije kako navodno nema procenata od narednog transfera, a da je visina obeštećenja 6.5 miliona plus još dva na ime bonusa, zavisno od Stevanovićevog učinka u Mančester sitiju.

Međutim, danas su se pojavile nove nezvanične informacije, još detaljinije, a objavio ih je ''Telegraf''.

Prema njihovim saznanjima, Partizanu ipak sleduje 6.5 miliona evra na ime obeštećenja, i to u ratama - odmah će biti uplaćeno milion i po, a ostatak kroz nekoliko rata do kraja juna naredne godine.

Dobra vest za crno-bele je i da ipak sleduje i tih deset posto od narednog Stevanovićevog transfera, a uz to, crno-beli mogu da se nadaju i bonusu od još milion i po evra (tri puta po 500.000), zavisno od broja utakmica koje Stevanović bude odigrao (ako ih bude odigrao) u Premijer ligi i Ligi šampiona u dresu Mančester sitija.

S obzirom da je izvestan odlazak na novu pozajmicu naredne sezone, jasno je da bi Partizan morao prilično da se strpi kada su u pitanju pomenuti bonusi.

Ipak, nadamo se da će narednih dana iz Humske zvanično objaviti šta je prava istina u vezi sa finansijskim detaljima dogovorenog posla sa Mančester sitijem.
-
baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Sunday, 01.11.2020
14:54

jedan od najglupljih poslova od strane partizana..Prodas mladog igraca za sicu pa ga razigravas godinu dana za neki drugi tim..Sad ce colic da sedi n klupi godinu dana jer mi razigravamo malog ficu za City? Mi bre treba da ispadnemo u drugu ligu .

avatar
Gogi-11
Saturday, 31.10.2020
21:21

Citajte vesti iz m.sitija il8biz arabije oni ce reci kolko su platili .... dali je neko od nadleznih proverio dali je vest iz arabije tacna da je za nikolica placeno 2 mil evra a ne 400000 kolko kazu iz partizana....?

avatar
Marko Mare Lazic
Saturday, 31.10.2020
17:25

Aman vise oce neko da tera ovu bagru iz kluba?
Za ovog igraca ova suma? Ko koga zeza ovde, pa svi nasi klubovi ne bi decu tog kalibra ni u ludilu trebali pustit za ispod 10 miliona, bruka i sramota.

avatar
Limenka
Saturday, 31.10.2020
16:58

Kako da objave koliko je obestecenje, onda bi vec moglo da se racuna koliko su sklonili u privatne dzepove. Cudi me da se od toliko tzv.zagrizenih Partizanovca, jos niko nije angazovao u rukometnom,odbojkaskom ili vaterpolo klubu. Tako sposobni ljudi bi tamo bili dobrodosli.

avatar
Silent
Saturday, 31.10.2020
16:29

70% ide menadzerima😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 31.10.2020
16:24

Sta sam vam rekao? Ovo je za death penalty.