Pojačanje u najavi? Novo lice na treningu Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.10.2018.
15:39
Izvor: Sportske.net

Treninzima fudbalskog kluba Partizan priključio se momak koji je dobro poznat navijačima beogradskih crno-belih.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaler koji je stasao u Partizanu i boje beogradskog kluba branio čitavu deceniju, priključio se treninzima prvog tima u reprezentativnoj pauzi.

Desni bek Aleksandar Miljković (28) trenutno je bez kluba, pa je formu rešio da održava na terenima na kojima je učio fudbal i formirao sebe kao ličnost početkom prethodne decenije.

Kako se radi o igraču koji pokriva poziciju koja nije deficitarna u Partizanu, malo je verovatno da će se Miljković vratiti u Humsku, ali nikada ne treba reći nikad.

Partizan je Aleksandra Miljkovića prodao Bragi 2013. godine, a bivši član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije nastupao je još za RNK Split i Amkar iz Perma.

Momak rođen u Boru sa Partizanom je osvojio četiri šampionske titule i dva trofeja u Kupu Srbije. U prethodne dve sezone branio je boje Amkara koji je tokom leta ugašen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 13.10.2018
22:11

Slavio sam dan kad je lik konačno otšao, zajedno sa Lazevskim. Inače, Miljković je bez klub a Lazevski igra amaterski fudbal.. toliko o tome ko nam je tada igrao bekove. Najveće dve rupe u jednoj sasvim solidnoj generaciji, koja je odigrala dve strašne utakmice protiv Anderlehta i protiv Arsenala u BG-u. I da, nismo ga prodali Bragi, istekao mu je ugovor sa nama pa ga je Braga uzela bez obeštećenja.

avatar
Osijek 51
Saturday, 13.10.2018
21:05

Izgleda da neko uporno i mesmetano radi po principu sto gore to bolje, ako je to pojacanje onda sam ja Ronaldo...

avatar
Peca Partizan
Saturday, 13.10.2018
19:51

tacno markovic je velika rupe svi njegovi kiksevi surdulica besiktas fantomski gol boacija pa nis strasno koliko smo bodova samo zbog njega izgubili,,,,,dovedite napadaca

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 13.10.2018
19:26

Samo on da see nikad ne vrati

avatar
AlexPFC
Saturday, 13.10.2018
16:56

Verovatno jedan od najgorih bekova u istoriji fudbala.

avatar
Realan_PFC
Saturday, 13.10.2018
16:09

svetozar markovic nam je tolika rupa u odbrani da bi ovaj cak zvucao kao pojacanje u odnosu na njega :D ............... tuzna ironija

avatar
Žarko Petrović
Saturday, 13.10.2018
19:58

Svetozar Markovic je fantastican igrac za svoje godine i sada je u tim godinama gde mora da igra da bi bio fantastican igrac, takav je bio i Milenkovic. Za nekoliko godina kad taj isti Markovic predje u neki klub iz top 5 liga, tad cete se diciti njime. Navijam za Zvezdu, ali decko je za svaku pohvalu, osim toga sto je kiksnuo protiv Radnickog kod prvog gola. I uz iskusnog igraca kao sto je Valjente moze da izraste u ozbiljnog igraca

avatar
Realan_PFC
Monday, 15.10.2018
16:44

milenkovic je imao tremu prvih 4-5 utakmica, posle toga je bio tako samouveren, siguran, pun samopouzdanja, kao neko ko igra vec 10 godina profesionalni fudbal, svetozar markovic u svakoj utakmici izgubi minimum 5-6 duela (nije to samo radnicki, valjente se ubi krpeci za njim) koje ne bi semo da izgubi, slab je u skoku, vecina golova nam je preko njega i levog beka miletica pala ............ na licu mu se vidi samo strah i trema, a igra vec blizu godinu dana standardno za partizan ako se nevaram .......... kod milenkovica se odma videlo da odskace posle 2-3 utakmice, isto kao i kod vidica kad je debitovao za zvezdu .......... vreme ce pokazati, bice prosek stoper, bolje da se orijentisao na desnog beka ili zadnjeg veznog, za stopera je slab

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Saturday, 13.10.2018
15:55

Nemojte da se salite! Inace, nismo ga prodali, doveli su ga kao slobodnog igraca.

avatar
saka7903
Saturday, 13.10.2018
15:42

Spavas li mirno VLADIMIRE VULETICU,Tviter recitatorke mala