Pojačanja stigla, ''Valjak'' opet ''trokira'' - Novi poraz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.02.2015.
18:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Parrtizana doživeli su još jedan poraz na aktuelnim pripremama za prolećni deo sezone. Ovoga puta, ekipa Marka Nikolića bila je slabija od Sarajeva.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle nedavnih ubedljivih poraza od moskovskog Dinama i bečke Austrije (oba puta po 4-1), tokom prvog dela priprema u Antaliji, ekipa Partizana nastavila je sa porazima i na startu završne faze aktuelnih priprema, takođe u Turskoj.

Crno-beli su danas odmerili snage sa ekipom Sarajeva i doživeli minimalan poraz, rezultatom 0-1!

Bledu partiju prikazali su Nikolićevi puleni u današnjem meču. Sarajevo je bilo bolji i opasniji rival u većem delu meča, pogotovo u samoj završnici, kada je i postignut gol odluke.

Igrao se 88. minut meča, golman Partizana je loše reagovao u svom kaznenom prostoru, lopta se odbila do Benka, koji ju je prosledio u mrežu, za pobedu rezultatom 1-0.

Pre pobedonosnog pogotka, Sarajlije su mogle do vođstva i u 69. minutu, kada je prečka spasila gol crno-belih posle Okićevog udarca.

Golu Sarajeva su od igrača Partizana pokušavali da priprete Škuletić, Grbić, Lazović, ali njihovi pokušaji nisu doneli nikakav rezultat crno-belima.

S obzirom da su pripreme već ušle u završnu fazu, da je Partizan kompletirao tim za proleće, današnji poraz svakako mora da zabrine stručni štab jesenjeg prvaka Srbije.

Partizan
: Lukač, Bandalovski, Volkov (46′ N. Petrović), Ćirković, B. Ilić, Drinčić, Brašanac, Grbić (65′ A. Živković), Lazović (78′ Ninković), Babović (65′ S. Ilić), Škuletić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 07.02.2015
19:21

Marko Nikolic u svemu kopira Duska Vujosevica:-D

avatar
Realan
Saturday, 07.02.2015
20:06

Pa i Real je na pripremama izgubio od tvog raspalog Milana i to kada je bio u onoj seriji pobeda :D Sutra protiv Anzija cemo videti da li je ovo bio samo los dan ili smo u maloj krizici :D Uglavnom ne pridajem veliki znacaj pripremnim utakmicama.I dalje tvrdim da cemo kidati kada bude trebalo.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 08.02.2015
12:55

Daj, bre, nemoj tako da mi pises za Milan...

avatar
Cipiripi-Semenke
Saturday, 07.02.2015
22:32

Jos samo da resetuje Babinja.