Pojačanja Novog Pazara veruju u opstanak

Autor: Beta Beta
utorak 21.02.2017.
22:21
Izvor: Beta

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas petoricu igrača angažovanih u zimskom prelaznom roku, а svi oni izrazili su očekivanje da će taj superligaš izboriti opstanak u najjačem rangu.

Facebook: FK Novi Pazar
Facebook: FK Novi Pazar

Povezane vesti

"Ne bih bio tu da nisam optimista. Došli smo da pružimo maksimum, jedino to obećavamo. Ovaj klub i grad zaslužuju elitu i daćemo sve od sebe da igra i rezultati budu što bolji", rekao je Aleksandar Ignjatović, doskorašnji štoper Radničkog iz Niša.

Odbrambeni igrač Milan Savić vratio se u Novi Pazar posle polusezone provedene u kiparskom Anortozisu.

"Publika ovde voli i živi za fudbal, pa poslednje mesto na tabeli nije ono što Pazar zaslužuje. Pokušaćemo da se dignemo iz te situacije, a uz navijače verujem da ćemo ostvariti željeni rezultat", naveo je Savić.

Bivši vezni fudbaler Partizana Dejan Babić tokom jeseni je bio član prvoligaša Bežanije.

"Nadam se opstanku, došao sam da probamo. Uz pojačanja i publiku, očekujem da ćemo uspeti. Opet, teška je liga, videćemo šta ća da bude, ali potrebno je da već od subote krenemo sa pobedama", ocenio je Babić.

Golman Miloš Budaković poslednji angažman imao je u beogradskom Radu.

"Mislim da imamo kvalitet za opstanak. Pozivam navijače da nas prate u što većem broju, znam koliko su nam bitni i koliko bodova su nam doneli", podsetio je Budaković.

Iz Rada je u Novi Pazar stigao i igrač sredine terena Miloš Krstić.

"Najbolje poznajem ovakvu situaciju, Rad je prošle sezone bio u istom problemu. Tada je stiglo 10 novih igrača i posle polovljenja bodova izborili smo opstanak. Izgaraćemo na terenu do zadnje utakmice", obećao je Krstić.

Novi Pazar je trenutno poslednjeplasirani tim Superlige Srbije sa 12 bodova, a u 23. kolu biće domaćin Metalcu iz Gornjeg Milanovca,

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke