Pojačanja dala krila "Zmajevima", spremni za trijumf u malom gradskom derbiju

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.09.2018.
10:31
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Jači za igrače koji su u klub stigli poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, fudbaleri Voždovca dočekuju mali gradski derbi sa Čukaričkim.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Osmo kolo Super lige Srbije otvoriće danas Radnički i Vojvodina, a poslednji meč ove runde zakazan je za nedelju uveče.

U malom gradskom derbiju snage će odmeriti ekipe Voždovca i Čukaričkog na krovu TC "Stadion".

"Imamo ispred sebe veoma zahtevnu utakmicu. Protivnika koji je pokazuje izuzetan kvalitet u ovom delu prvenstva. Ulazimo u meč, kao i sve utakmice što smo do sada odigrali. Ulazimo sa namerom da odigramo kvalitetno i da napravimo dobar rezultat", kaže trener Voždovca Branko Vojinović.

"Zmajevi" su pre reprezentativne pauze vezali dva remija, a šefa struke raduje i to što će u nastavku prvenstva moći da računa na pojačanja pristigla u smiraj letnjeg prelaznog roka.

"Dodatno smo ojačani sa tri igrača koja su nam došla zadnjim danom prelaznog roka, a radi se o Marku Jovanoviću, Lazaru Zličiću i Luki Milunoviću. Oni sa nama treniraju desetak dana i pokazuju zavidan kvalitet i biće osetna pojačanja za naš tim", rekao je Vojinović.

Krilni fudbaler Voždovca Nikola Ćirković složio se sa trenerom i konstatovao da "Zmajeve" čeka jako težak posao u nedelju.

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Čukarički je iskusna ekipa koja ima samo jedan poraz u proteklom delu sezone i to od Crvene zvezde. Mi smo pauzu dobro iskoristili da se uigramo i da se što bolje spremimo za meč", istakao je Ćirković.

On je pozvao navijače da dođu na stadion i podrže ekipu u pohodu na treći prvenstveni trijumf.

Utakmica Voždovac - Čukarički igra se u nedelju, 16. septembra od 19 časova. Direktan prenos utakmice obezbeđen je na prvom programu TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke