Pogodile ga Žigićeve reči, bivši reprezentativac se odmah oglasio!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.11.2020.
19:31
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji saigrač Nikole Žigića i Nemanje Vidića iz reprezentacije se oglasio.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Dragan Mrđa je u razgovoru za "Kurir" govorio o stanju u srpskom fudbalu i o svemu što se dešavalo u prethodnih nekoliko dana.

Pre svega, o Nemanji Vidiću koji je udario na Fudbalski savez Srbije i njihov rad.

"Nemanja Vidić bio je kranje jasan u svom obraćanju. Kada momak koji je oličenje poštenja, onako narodski rečeno do srži, kaže "dosta je", onda tu nema šta da se doda. Vidić se nikada ne bi oglasio da aktuelno stanje u srpskom fudbalu nije prevazišlo granicu pristojnosti. Potrebno je da se dese krupne promene, jer mnoge stvari nisu kako treba", rekao je Dragan Mrđa za "Kurir".

Istakao je, baš kao i Nemanja Matić, da želi Nemanju Vidića na čelu Fudbalskog saveza Srbije.

"Valjda bi bilo normalno da svi stanemo uz veličinu kakav je Nemanja Vidić! On je idealno i najbolje rešenje za srpski fudbal. Vidić je gromada, čovek od autoriteta. Kada sam ušao u reprezentaciju, tamo su bile dve veličine, Nemanja Vidić i Dejan Stanković. Jedan se vratio u srpski fudbal u Zvezdu, bilo bi lepo da se vrati i drugi, na čelo FSS", rekao je Mrđa.

Osvrnuo se i na saopštenje Nemanje Matića.

"Nemanja Matić je rekao sve što je na mestu. Jasno je svima stavio do znanja da je Vidić je jedini koji može da preseče. Isto smatramo i Lazović i ja. Ne znam zašto se drugi igrači ne javljaju. Ili nemaju karakter, ili ne žele da se petljaju u sve ovo. Znate kako je u Srbiji, ako javno istupiš za neku promenu, odmah ne valjaš i nisi dobrodošao. Ja ne zavisim od bilo koga i pričam ono što mislim. Stojim iza svojih stavova
", rekao je Mrđa.

baner

Sa druge strane, Nikola Žigić se danas oglasio povodom saopštenja Vidića i Matića, a imajući u vidu njegovu poziciju u Fudbalskom savezu Srbije, jasno je na čiju je stranu stao.

"Pročitao sam šta priča Nikola Žigić, takođe moj nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i srpske reprezentacije. Promašio je suštinu, on govori o uslovima koje treba da imaju igrači u reprezentaciji... Pa, Nikola, nije tu problem! Problem je u rezultatima A reprezentacije, odnosima među igračima, mlađim selekcijama, klupskom fudbalu... Mene brine i to gde su neki bivši igrači pozavršavali kurseve za licence, da bi dobili mesto u stručnom štabu reprezentacije
", rekao je Mrđa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 28.11.2020
02:05
avatar
Manitu
Saturday, 28.11.2020
01:13

Svako normalan zna kuda vodi ta prica pantela zigara.Dva likana koja su potanja za bilo sta a kamoli za fss.

avatar
pekky3
Saturday, 28.11.2020
00:02

Naš fss i sve naše lige su...bruka i sramota i biti će dok god ne odu ovi lopovi iz uprava klubova i fssa...od kokeze, bjeke, zeke, mr. Interpola terzića, vučele, vazure...ljudi koji nemaju veze sa vezom a kamoli fudbalom i poštenjem...Srbija je zemlja u kojoj se opere najviše fudbalskih para preko raznoraznih meneđera i sličnih i zato su nam klubovi uvek u dugovima jer tako jim odgovara i njima i savezu!!!

avatar
svojnasvome
Friday, 27.11.2020
22:16

Znači dve gromade su bile, samo dve i obe iz zvezde? Znači samo zvezdasi se vrte i sad mi treba da padnemo u nesvest i da podržimo kao ovu opciju koja će da skine ove lopine a da postavi opet zvezdaše, pa imali su priliku, od 1982 godine do danas 30 godina su imali priliku i sva se svodi da se navlači i vuče da se samo zvezdi pravi kako godi, pa makar na uštrb svega......ne treba da bude ni iz partizana, ne nikako to ne kažem, ali dosta više jednih večnih....ima li iko drugi, mada po Mrdji izgleda sada su gromade jedino crveno belo....pa šta mislite da svi ostali napuste sve, istupe iz svega, hajde proterati sve ostale....pa jedna država, jedna stranka, jedan klub

avatar
Gogi-11
Friday, 27.11.2020
21:17

E ovo je bilo bas u metu hde su kurseve zavrsavali....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 27.11.2020
20:49

Lazovic i Mrdja protiv Pantelica i Zigica. Ako sami sebe ne postujemo i ako sami sebi pravimo probleme, kako da ocekujemo da nas drugi ISpostuju?! Budemo li samo ovako nastavili, i dalje ce nam se desavati larionde, brihovi i ostali smradovi i stihovi (sh, ne s), bruka i sramota!!!

avatar
Dimitrije Petrovic
Saturday, 28.11.2020
11:44

U pravu si, najbolje da se cuti ko sto su do sad. To cutanje nas je daleko dovelo...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 30.11.2020
00:28

Ko je rekao da treba da se cuti? Ocigledno nisi shvatio da podrzavam Mrdju, a kritikujem Pantelica, ZIgica i Drulica.

avatar
magister
Saturday, 28.11.2020
17:22

Mr. R, zašto Engleska tastatura umesto Serbian latin? Đ, a ne DJ i š, a ne sh ili s kao i ć i č, a ne c ili ch (i kako onda razdvojiti č i ć?).