Podsetio na stare dane, Neca Tomić igrač kola u Super ligi

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2019.
10:04
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana konačno je pokazao zašto je svojevremeno smatran jednim od najboljih igrača domaće lige. Arhitekta Zemunove "sedmice" proglašen za najboljeg igrača 34. kola Super lige.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kragujevčanin je svojevremeno kao jedan od najboljih igrača Super lige doneo Partizanu zaradu od 1.500.000 evra, ali je vrlo brzo počeo njegov fudbalski sunovrat.

Nakon pet i po godina provedenih u inostranstvu Nemanja Tomić (31) prošle jeseni vratio u Srbiju i potpisao za Zemun, a tek je po dolasku Radeta Kokovića na klupu počeo da pokazuje kvalitete koji su ga nekada krasili.

U duelu sa Mačvom ušao je na poluvremenu i postigao prvenac u dresu Zemuna, a juče je počeo meč sa OFK Bačkom i izrastao u glavnog arhitektu ubedljivog trijumfa Zemuna.

Sjajnu partiju u kojoj je tri puta asistirao Nemanja Tomić je krunisao poslednjim golom na meču kojim je stavio tačku na "sedmicu" Zemuna.

Na taj način Tomić je zaslužio zvanje najboljeg igrača 34. kola Super lige Srbije koje mu je namenio zvanični sajt takmičenja.

Mnogo značajnije za Zemun, trener Koković će u poslednja tri meča imati još jedan adut u borbi za opstanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke