Podigla se prašina nakon derbija na "Čairu" - Evo šta se dešavalo

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.04.2018.
15:57
Izvor: Sportske.net

Šestominutni pregled dešavanja na utakmici Radnički Niš - Vojvodina otkriva zašto je Ilija Stolica otišao na tribine i ko je od trenera realnije opisao situaciju na terenu.

Beta/Jelena Grlić/Ev
Beta/Jelena Grlić/Ev

Povezane vesti

Velika prašina podigla se nakon jučerašnjeg derbi susreta 29. kola Super lige Srbije koji je odigran na stadionu "Čair" u Nišu.

Domaći Radnički odigrao je nerešeno sa novosadskom Vojvodinom (1:1) ali je rezultat ostao u drugom planu zbog svega što se dešavalo tokom meča i nakon njegovog završetka.

Strateg Vojvodine Ilija Stolica juče je samovoljno napustio klupu revoltiran odlukom sudije Bojana Nikolića koji je isključio Vinsenta Ezea.

Vojvodina je potom stigla do prednosti golom Lazara Zličića ali je Radnički posle promašenog jedanaesterca na kraju ipak stigao do boda.

Burno je bilo i na konferenciji za medije koja je usledila posle utakmice. Pomoćnik Ilije Stolice govorio je o tome da Vojvodina nije mogla bolje u uslovima u kojima je igrala, dok je Dragan Antić poručio da očito nisu gledali istu utakmicu jer se prema njegovom mišljenju "Vojvodina nije videla na terenu".

Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča i konferenciju koja je usledila posle utakmice.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 02.04.2018
13:29

Ukratko: utakmica je izgleda bila veoma uzbudljiva za gledanje i sadržajna. U prvom je Vojvodini gol visio o koncu, Radnički je bukvalno opsedao gol i Vojvodina je imala puno sreće što je sačuvala 0 : 0. Drugo - drama. Isključeni igrač je prvi žuti dobio prestrogo, čini mi se da tu ničeg nije bilo. Kod drugog, isključujućeg, nije greška što ga je dobio, jer je, gradeći se - išao i laktom. Ali, s obzirom na onaj prvi, razumem frustraciju i trenera i tima. Plus, igrač Radničkog je taj, ne tako izražen lakat, vratio vrlo grubo - udario je igrača, iz osvete, kad je igra bila zaustavljena. Po meni, on je zaslužio direktan crveni. Penal je - skandal. Prvo je igrač Radničkog poneo loptu rukom, a onda je u nekakvom rikošetu lopta dotakla i igrača Vojvodine: to je bio prvo hends za Vojvodinu, a ako to već nije svirao, pa čak i da nije bilo toga hendsa, onakvo u fiperskom stilu odbijanje lopte - nijedan sudija ne bi svirao ni na sredini terena, a tek penal!? Tako da, kad se profesionalno baviš nečim, fudbalom, i trebalo bi da su uslovi jednaki i fer, pa doživiš, rekao bih - očiglednu nameru sudije da te ošteti, moraš nekako da reaguješ. Reakcija Stolice mi je razumljiva i - pametna. Poslao je poruku, a da nije prekršio pravila zbog kojih se dobijaju kazne.

avatar
Sunday, 01.04.2018
17:57

Iz Vojvodine su govorili o suđenju, a trener Radničkog o igri da se Vojvodina nije videla mada ni tu nije u pravu, a i šta komentarisati izjavu čoveka koji je nameštao utakmice.

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 01.04.2018
17:51

e recko brzo si se uklopio, sporan je crveni karton i penal za vas(pošto je tvoj igrač broj 8 osam rukom omirio loptu pre penala)

avatar
Manasijevic
Sunday, 01.04.2018
16:09

Stolica je umislio da je veliki trener...

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 01.04.2018
16:07

Sto nije otisao na tribine prosle godine oba puta protiv omiljenog mu kluba jos na poluvremenu?Ostace on do kraja prvenstva mora jos malo da pravi dramu,polako samo,ono najbolje tek sledi znamo u cijoj reziji.Sacekajmo plej of.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 01.04.2018
16:02

Penal bio, drugi zuti opravdan.