Podgoričani veruju u senzaciju

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.07.2017.
10:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri podgoričke Budućnosti veruju da je moguće nadoknaditi minus iz prvog meča sa Partizanom i obezbediti plasman u treće kolo kvalifikacija na Ligu šampiona.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Šampion Crne Gore u utorak dočekuje Partizan u okviru revanš susreta drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Budućnost je u Beogradu odolela Partizanu tokom prvih 45 minuta ali je u nastavku primila dva gola, pa se uoči sutrašnjeg revanša suočava sa teškom misijom.

"Treba da budemo hrabriji i više okrenuti protivničkoj mreži. Naravno, nećemo srljati uli krenuti grlom u jagode. Moramo da zadržimo mirnoću i koncetraciju", ističe za "Pobjedu" vezista Budućnosti Luka Mirković.

Prvotimac Budućnosti smatra da će on i saigrači morati da zaustave Leonarda da Silvu Souzu i Marka Jankovića.

"Partizan ima dosta kvalitetnih igrača, a u Beogradu su nam probleme pravili Janković i Leonardo kada je ušao na poluvremenu. Imaćemo težak zadatak da ih neutrališemo, a ako u tome uspemo - znatno ćemo sebi olakšati put do cilja", dodao je Mirković.

Ono što fudbalere Budućnosti sokoli u datom trenutku jeste podatak da su prošle godine u revanš sa Genkom ušli sa identičnim zaostatkom, a potom su eliminisani tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Jasno, to više nije isti tim, ali Pod Goricom veruju da su kadri da iznenade srpskog šampiona. Revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana na programu je u utorak, 18. jula, od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke