Podatak za nevericu - Evo koliko je karata Voša prodala za jučerašnji meč

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.10.2018.
15:42
Izvor: Sportske.net

Još jedan pokazatelj da se superligaš iz Novog Sada nalazi u velikoj krizi.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Nova sezona ne donosi mnogo lepih vesti iz Novog Sada. Vojvodina je nedavno označena kao jedan od dvadeset najnestabilnijih klubova u Evropi, treneri se menjaju kao na traci, a rezultata nigde.

Teren stadiona "Karađorđe" ove jeseni nalazi se u katastrofalnom stanju, publike je sve manje, a izgleda da je u sredu postavljen svojevrsni negativni rekord.

"Žurnal" piše da je pred jučerašnju Kup utakmicu sa Sinđelićem prodato samo 28 karata!

Na tribinama je bilo više ljudi, oko 300 posetilaca gledalo je duel superligaša iz Novog Sada i beogradskog prvoligaša, ali je zvanično prodato manje od 30 ulaznica.

Jasno, radni dan i loše vreme uticali su na slabu posetu, mada treba priznati da je Vojvodina u velikim problemima što potvrđuje i jučerašnje obraćanje predstavnika navijača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Friday, 26.10.2018
11:34

Meni nije jasno da neko uopste zeli da ide na nase stadione da gleda valjanje u blatu netalentovanih "fudbalera". Konkretno, ovaj tim Vojvodine je nesto najlosije sto sam ja video u svom zivotu, ne mogu da izgubim 2 sata zivota za to. A i zna se za koga je prvenstvo namesteno, a i to se vrlo nevesto radi. Infrastruktura 0, tereni livade, komfor nikakav. I ovih 28 entizijasta je mnogo.

avatar
Mare 2
Friday, 26.10.2018
09:58

Ovo je surova realnost naseg fudbala. Gledali smo Liverpul-Zvezda. Jednostavno nema se para. Kvaliteta nema. Stadioni su jako losi. Jednostavno moraju Zvezda i Partizan nekako da izbore za Srbiju tu 15 poziciju na uefinoj rang listi koja garantuje nasoj drzavi jedno mesto direktno u ligi sampiona a drugi da ide u kvalifikacije. Neznam tacno broj za ligu Evrope ali mislim da 3-4 kluba ide u to takmicenje. Jedino preko Evrope ce nasi klubovi dolaziti do para s cime ce biti u mogucnosti da se adekvatno pojacaju i jedino ce na taj nacin biti u mogucnosti koliko toliko parirati bogatim klubovima sa zapada. Sve srugo su iluzije. Kada budemo imali 5-6 klubova koji ce biti u rangu sadasnje Zvezde a kada Zvezda i Partizan budu bili u rangu na primer sa jednom Benfikom ili Ajaksom tada ce biti i bolja poseta i liga ce biti interesantnija. Dokle god ovakva Zvezda kida po nasoj ligi stadioni ce biti prazni. Da se razumemo, Zvezda i Partizan nisu toliko losi koliko ih mi predstavljamo, ali su drugi klubovi katastrofa. Nisu merilo PSZ i Liverpul jer sam ubedjen da bi se i Zvezda i Partizan kidali sa drugim klubovima iz tih drzava. Pozdrav

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 25.10.2018
17:42

Na Karaburmi u vreme Terzanovog OFK-a izbrojano je 21 gledalac. Satelitska priča, e tako vam i treba.

avatar
seljoizravnice
Thursday, 25.10.2018
16:23

zgadili su ljudima svaki segment drustva, treba im samo jedan čovek, jedna stranka i jedan klub

avatar
Znajsha
Thursday, 25.10.2018
16:02

Ukinuti Kup Srbije je najbolje resenje

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 25.10.2018
16:22

Gde si ti jos video da neko nema Kup?

avatar
NikkiCFC
Thursday, 25.10.2018
20:56