Počinje završna borba za opstanak - Jagodinci se nadaju bodovima u Pazaru

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.04.2016.
18:44
Izvor: Beta

Ekipa Jagodine je regularni deo sezone završila na dnu superligaške tabele, ali u plej-autu ima mnogo veće šanse za opstanak.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Trener Jagodine Aleksandar Janjić rekao je danas da njegovu ekipu na startu plej-auta Super lige Srbije čeka teško gostovanje u Novom Pazaru, ali da njegovi fudbaleri žele da se dokažu u pravom svetlu.

"Igramo protiv jednog zaista dobrog kluba, odlične ekipe, odličnih pojedinaca, tako da nas u predstojećem meču čeka izuzetno težak zadatak.

Mi smo u poziciji na tabeli gde ne smemo nikom da pretimo, ali sam siguran da će moji momci i mi svi uraditi sve što budemo mogli kako bismo ispunili svoje zamisli i svoje želje i kako bismo se posle ove utakmice vratili još zadovoljniji nego što smo bili do sada",
rekao je Janjić na konferenciji za novinare.

Jagodina je u plej-aut Super lige ušla kao poslednje palsirana s 13 bodova, koliko imaju Spartak i OFK Beograd.

On je kazao da Novi Pazar ima specifičnu atmosferu na svom stadionu, da publika dolazi u velikom broju i da bodre svoje igrače.

"Isto tako sam siguran da će to biti jedan dodatni motiv za naše igrače i igrače koji su željni da se dokažu i pokažu u jednom pravom svetlu, da pokažu koliko znaju i da pokažu da ova situacija nije primerena njihovom kvalitetu i naravno jedna velika želja da što pre izadjemo iz ovog kriznog perioda", rekao je Janjić.

Fudbaler Jagodine Ivan Miladinović rekao je da ekipa pobedom protiv Javora u prethodnom kolu dobila na samopouzdanju.

"Siguran sam da se vidi pomak u našoj igri. Idemo tamo da igramo fudbal i da probamo da se kući vratimo sa bodovima", izjavio je Miladinović.

Utakmica prvog kola plej-auta Super lige Srbije između Novog Pazara i Jagodine igraće se u subotu od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke