Početkom godine napravio skandal u Turskoj, sutra sudi na "Marakani"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.07.2018.
09:20
Izvor: Sportske.net

Revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Spartaksa sudiće turski arbitar.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Šampion Srbije u utorak dočekuje ekipu Spartaksa iz Jurmale u okviru revanš susreta prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Odluka o tome ko će dalje pašće u Beogradu jer je prvi meč završen nerešenim rezultatom bez golova.

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) već je odredila ko će deliti pravdu na "Marakani". Pištaljka je otišla u ruke turskog sudije Alpera Usoja.

Radi se o sudiji koji se početkom godine našao na udaru zbog kontroverznih odluka koje je donosio u utakmici turskog prvenstva između Bešiktaša i Konjaspora.

Ulsoj je na pomenutoj utakmici kaznio žutim kartonom Talisku iako je bilo evidentno da je protivnički igrač simulirao prekršaj, a Taliska zbog te javne opomene nije mogao da igra u derbiju sa Fenerbahčeom.

Zbog te i nekoliko drugih spornih odluka na pomenutom meču Fudbalski savez Turske kaznio je tada Ulsoja zabranom deljenja pravde u sledeća četiri kola, a do kraja sezone više nije bio delegiran za utakmice Bešiktaša.

Alperu Ulsoju u Beogradu će pomagati Ekrem Kan i Ali Sajgin Egel.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Spartaksa igra se u utorak od 20 časova i 30 minuta. Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu TV Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke