Počeo plej-of i odmah DRAMA! Na Brdu ''iz 1 u 2'', pobeda Radničkog sa dva igrača više!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.04.2018.
17:11
Izvor: Beta, Sportske.net

Uzbudljivo na Banovom brdu, Nišlije odnele sva tri boda i probile se na treće mesto!

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

U prvoj utakmici prvog kola plej-of faze takmičenja u Superligi, niški Radnički je danas kao gost savladao ekipu Čukaričkog rezultatom 3:2 (0:1).

Čukarički, koji je nastupio bez suspendovanog trenera Lalatovića, poveo je u samom finišu prvog poluvremena, golom Asmira Kajevića, a na asistenciju Petra Bojića sa desne strane.

Već u sedmom minutu utakmice trener domaćih  morao je da zameni Darka Zorića, kome je posle kornera za Radnički u duelu sa jednim protivničkim igračem slomljena vilica.

Radnički je izjednačio u 51. minutu golom Siniše Babića iz jedanaesterca. Sudija Ilija Brdar dosudo je penal u 49. minutu posle starta Miladina Stevanovića nad Markom Mrkićem. Fudbaler Čukaričkog je tada isključen, pošto je dobio drugi žuti karton.

U 59. minutu isključen je Lalatovićev pomoćnik Dragan Šarac zbog prigovora, dok je igrač njegove ekipe Darko Puškarić dobio direktan crveni karton u 72. minutu zbog starta nad Milanom Pavkovim.

Radnički je poveo u 75. minutu golom Aleksandra Subića, a dva minuta kasnije svi fudbaleri Čukaričkog su seli na travu nezadovoljni sudjenjem. Oni su minut kasnije nastavili utakmicu.

Pobedu Radničkog potvrdio je Dušan Mićić golom u 82. minutu, a konačan rezultat postavio je Marko Docić u 84. minutu.

Obe ekipe se bore za plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa. Radnički je ovom pobedom preskočio Čukarički na trećem mestu na tabeli i sada ima 28 bodova, dva više od beogradskog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
McMilan
Sunday, 15.04.2018
09:53

nije Cuka - Nis iz 1-2, nego Cukaricki - politicari za JUGA 1-2

avatar
СрбијаНС
Saturday, 14.04.2018
17:51

Циркус је овај пут на Бановом брду. Немој случајно неко да се жалио или писао саопштење јер су лига и суђење никад бољи!