Počeo novi ''rat saopštenjima'', hoće li opet biti oduzimanja bodova, ili sledi suštinsko rešavanje problema?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.04.2018.
14:14
Izvor: Sportske.net

A još nije počeo plej-of... Šta da očekujemo u završnici sezone, kada se budu vodile ključne borbe i za titulu, i za Evropu, i za opstanak u ligi?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Tek što je počeo drugi deo prvenstva u Srbiji, Crvena zvezda i Partizan su, svako iz svojih razloga, reagovali saopštenjima, posle kojih je član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost Dragiša Binić odlučio da podnese prijave, a epilog svega bilo je oduzimanje po tri boda i Zvezdi i Partizanu.

I jedni i drugi su potom najavili žalbe, smatrajući da su neosnovano kažnjeni, na način kakav zbog sličnih stvari ranije nije bio praktikovan.

Ipak, od tada se ni Zvezda, ni Partizan nisu oglašavali novim saopštenjima, izuzev reakcija na pomenutu odluku nadležnih u FSS, pa se možda ta odluka pokaže i kao delotvorna u praksi, iako crno i crveno-beli osporavaju njenu pravnu osnovu.

Ali, ako su se ''večiti'' primirili, sada su počeli sa prepucavanjima Vojvodina i Radnički iz Niša.

Sve se dogodilo posle utakmice u Nišu, završene rezultatom 1:1, posle koje su Novosađani imali brojne primedbe na suđenje Bojana Nikolića i kada je trener ''Lala'' Ilija Stolica odlučio da napusti teren posle isključenja Ezea.

Usledilo je saopštenje Vojvodine, u kojem se, između ostalog, ističe da je njihov tim ''brutalno i namerno oštećen''.

Danas je stigao odgovor iz Niša, pa smo saznali da u Radničkom smatraju i da trener Vojvodine ''mrzi srpski fudbal''.

Videćemo da li će iz FSS reagovati na ova najnovija prepucavanja, ili će ona najdrastičnija mera ostati primenjena samo na Partizan i Zvezdu.

Pitanje je, naravno, da li je rešenje u ućutkivanju klubova oduzimanjem bodova ili drugim vrstama kazni, ili bi u Savezu trebalo da se pozabave suštinskim rešavanjem problema na koje klubovi ukazuju. Da li bi to bilo uvođenje VAR-a koje zastupa Partizan, ili nešto drugo, tek optužbe koje stižu sa različitih strana ukazuju da problemi postoje i da se moraju rešavati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 03.04.2018
17:46

Sad bi najsmesnije bilo da zvezda i Partizan kazu da ovi moraju da se smire Hahaha

avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 03.04.2018
17:30

Dali je Draga video snimak utakmice Radnički Vojvodina?