POČELO JE - Savo Milošević dobija veliko pojačanje, stiže iz Ukrajine i ''grobari'' ga se rado sećaju!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.11.2019.
10:11
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kakva uvertira za zimski prelazni rok!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle bolnog poraza na Banovom brdu od Čukaričkog, generalni direktor Partizana Miloš Vazura je, demantujući spekulacije o mogućem odlasku trenera Miloševića, najavio jačanje tima u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Ali, pre svega toga, Savo Milošević će dobiti veliko pojačanje u stručnom štabu!

Prema saznanjima koje danas prenosi ''Žurnal'', Miloševićev novi pomoćnik biće nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacivac naše zemlje Igor Duljaj!

Znate već, posle odlaska iz Partizana 2004. godine, ostatak igračke karijere Duljaj je proveo u Ukrajini, gde je branio boje Šahtjora i Sevastopolja, a tamo je ostao i na početku svoje trenerske karijere.

Radio je u stručnom štabu Šahtjora, kao i u njihovom mladom timu, stekao je i PRO licencu i sada je pred novim izazovom, koji mu je ponudio Partizan.

Pomenuti izvor navodi da su poslednjih dana pregovori Partizana i Duljaja intenzivirani i za očekivati je da se ova saradnja uskoro i ozvaniči.

Duljaj je ponikao u Partizanu, kao senior je bio član crno-belih od 1997. do 2004. godine i u tom periodu je sa crno-belima osvojio tri titule i dva Kupa i izborio istorijski plasman u Ligu šampiona 2003. godine.

Foto: EPA/SRDJAN SUKI
Duljaj Deko 2003

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 01.11.2019
13:06

Pravilno je ''Grobari''.

avatar
REVØLT
Friday, 01.11.2019
12:29

Nema veze sa ovim (bar ne neke direktne), ali, i AZ Alkmar je prvo bio bas ostecen za penale protiv Mancestera isto kao i mi tako da i zbog toga ne treba toliko vise da se vracamo na 24.10, (i) zbog toga nismo smeli sebi da dozvolimo da napravimo onako NAIVAN!!! penal koji jeste bio malo sumnjiv, ali, sta mi sad imamo od toga, znamo da sudije nece propustiti ni najmanju priliku da to sviraju za bogatije(g).

avatar
REVØLT
Friday, 01.11.2019
12:25

Duljaj, Lazovic, Brasanac, verovatno tri moja omiljena igraca.

avatar
Igor Duljaj
Friday, 01.11.2019
11:33

Bolje vas nasao!