Počelo je, počelo - Strane sudije došle u Srbiju i odlično obavile posao!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.11.2017.
13:43
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Da li je ovo tek početak, hoće li ih biti još više?

EPA/ARMANDO BABANI
EPA/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

U poslednje vreme sve češće čujemo predloge da se u Srbiji angažuju arbitri iz inostranstva kako bi se povećao kvalitet suđenja u našem klupskom fudbalu.

Prvi korak ka tome već je učinjen, s obzirom da je utakmicu 15. kola Prve lige Srbije između ČSK-a i Jagodine sudila trojka iz -  Katara, glavni sudija Salman Ahmad Falahi i pomoćnici Kaled Aiad Kalaf i Majid Hudaires Alšamari!

Utakmica je završena ubedljivom pobedom domaćina, rezultatom 5:1, a na zvaničnom sajtu FSS navodi se da su arbitri iz Katara odlično obavili posao, uz samo jedan žuti karton i 15 dosuđenih prekršaja.

Ovo je, inače, prvi put u istoriji našeg fudbala, da jedan meč Prve lige Srbija sude strane sudije

''Sve ovo ide u prilog odluci FSS da uspostavi i održava saradnju sa domaćinom Svetskog prvenstva 2020. gde fudbal napreduje velikim koracima ali i suđenje pokazuje zavidne rezultate'', navodi se na sajtu FSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Buitre
Monday, 27.11.2017
16:46

Katar---ma daj bre.

avatar
DR DRE
Monday, 27.11.2017
15:05

Manite se stranih sudija, u Derbiju hocu ponovo da vidim obradovica i vujovica i njihove pomocnike, ako ne mogu oni, onda nikolica i pipera! Zalite se na andjeloskog, a covek vam je doneo onu pobedu na Banjici, smejurija...