Počeli radovi na ''Karađorđu'', Vojvodina u novom ruhu dočekuje novu sezonu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.06.2019.
13:13
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Brojne promene ovog leta u novosadskom superligašu.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Pre svega kadrovske, jer je na čelo kluba došao predsednik Vojislav Gajić, novi sportski direktor je Nikola Lazetić koji vredno radi na dovođenju pojačanja, a ekipu će sa klupe voditi Nenad Lalatović koji je imao istorijsku sezonu u niškom Radničkom.

Istovremeno, na stadionu ''Karađorđe'' počela je zamena travnate podloge, koja je u prošloj sezoni zaista bila veoma loša, pa će fudbaleri Vojvodine sledeće sezone imati mnogo bolje uslove.

Kako se navodi na klupskom sajtu, početku radova danas je prisustvovao i generalni direktor FK Vojvodina Dušan Bajatović.

''On je izrazio nadu i očekivanje da će, baš kao i teren, i Vojvodina kao klub u narednoj sezoni biti neuporedivo bolja nego što je bila, te da će ostvarivati rezultate za ponos i radost svojih navijača.

Zamena trave i praktično postavljanje novog terena na 'Karađorđu' predstavlja samo početak velikih infrastrukturnih ulaganja FK Vojvodina, s obzirom na to da je u planu i ozbiljno renoviranje FC 'Vujadin Boškov', a takođe, već krajem ove godine, očekuje se i početak radova na izgradnji novog stadiona 'Karađorđe', koji bi ispunjavao sve najviše svetske standarde i nalazio se na istom'',
poručuju iz Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 26.06.2019
13:57

Koja sprdnja od najboljeg travnjaka do livade.A na Vujadinu krtice domace zivotinje a oni grade alijanc arenu☺

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 26.06.2019
13:30

Ako ce se graditi novi stadion na mestu postojeceg, gde ce Vosa onda igrati?

avatar
FCMV
Wednesday, 26.06.2019
21:18

Naravno u Kuli!!!!