Počeli radovi - Do kraja sezone još veći komfor na "Marakani"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2019.
09:59
Izvor: Sportske.net

Juče su na najvećem srpskom stadionu počeli radovi koji bi trebalo da obezbede veći komfor navijačima već u završnici tekuće sezone.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije krenuo je u novu fazu rekonstrukcije stadiona "Rajko Mitić", odnosno njegove zapadne tribine.

Juče su unutar zapadne tribine počeli grubi radovi i priprema za ono što će potom uslediti, a plan je da se postojeće prostorije urede, da se rekonstruišu toaleti i promenoari, kao i da unutrašnjost tribine dobije novi izgled.

Na samoj tribini radiće se na rekonstrukciji sedećih mesta u VIP delu, tako da bi već do kraja sezone navijači na tom delu stadiona trebalo da uživaju u većem komforu.

Sredstva za ove radove Crvena zvezda je dobila od UEFA, a velike zasluge za pozitivan odgovor na aplikaciju koja je poslata nosi Zoran Laković.

Crvena zvezda je na zvaničnom sajtu saopštila da će juče započeti radovi biti završeni do kraja tekuće sezone, a uz to je predočeno da uveliko teku radovi na izgradnji mediko bloka ispod severne tribine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 11.04.2019
12:15

UEFA popstaje nas generalni sponzor.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 11.04.2019
10:14

Crvena Zvezda je zasluzila,da joj drzava isfinansira stadion kakav je od Atletiko Madrida,jer je veci klub od njih i poznatiji!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 11.04.2019
17:33

Ni Atletiko Madridu, ni mnogo manjih klubovima u slobodnim državama nije država finansirala stadione, a zvezdi je već ovaj isfinansiran od države zato što je najmanji klub na svetu, ništa ne može sama, ne može ni TSC da pobedi bez države.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 12.04.2019
09:47

Kruze price da nas je Bajern pustio,a i igraci Marseja nisu hteli da nas pobede,ali cutiii da neko ne cuje.