Počeli da kopiraju Lalatovića, još jedan ''minut ćutanja'' u Superligi?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.11.2016.
12:16
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Lalatović pokrenuo ovaj vid protesta, njegov kolega prihvatio ideju...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Još jedan nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada trener Metalca Nenad Vanić održao je ''minut ćutanja'', nezadovoljan arbitražom na jučerašnjoj utakmici protiv Rada na Banjici.

Rad i Metalac su se u subotu sastali u okviru 15. kola Superlige, meč je završen rezultatom 1:1, a ''Građevinari'' u finišu meča nisu iskoristili jedanaesterac za pobedu.

Posle meča, trener Milanovčana Nenad Vanić je ponovio postupak Nenada Lalatovića koji je nedavno održao ''minut ćutanja'' posle poraza Vojvodine u Nišu, izražavajući tako nezadovoljstvo arbitražom.

''Ne bih da pričam o fudbalu. Imam poštovanje prema ovom klubu i samo ću reći da sam ponosan na igrače koje treniram, na klub u kojem radim. Samo ću se pridružiti kolegi Lalatoviću, nisam u crnini, u plavom sam, ali ću takođe minut ćutati.

Zna se prema čemu imam minut ćutanja. Ja sam se kao sportski radnik, kao čovek koji je čitav život u fudbalu, stideo što sam bio deo ove utakmice''
, naglasio je Vanić, a prenosi ''Žurnal''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 06.11.2016
17:21

Ode Tole, nikad gore...

avatar
Povratak kralja 44
Sunday, 06.11.2016
14:31

Skoro 4 godine ovde pišem protiv srpskih fudbalskih sudija i celog tog sistema koji decenijama uništava naš fudbal. Lalatović je svašta radio u srpskom fudbalu kao trener i za sve to je bio kažnjen samo na nivou upozorenja ali čim je udario na sistem fudbalskih sudija i rekao jednu veliku istinu da sa njima takvima i takvim suđenjem ne može ni bolje da se igra jer oni ubijaju tempo jer drže tempo koji oni mogu da isprate pripremajući se u kafanama na sastancima dogovorenih utakmica. E, tek tada su kaznom opalili po Lalatoviću, tek kada je pogodio u centar i rekao čistu istinu. Vanić je pogrešio samo što se nije presvukao u crno kao i Lalatović i tek tada oćutao minut.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 06.11.2016
15:08

ove godine sudjenje nikad bolje, ima gresaka ali to su sitne i uglavnom se odnose na sitne faulove na sredini terena koje se sude bg blizancima a to im se uopste u Evropi ne svira, ali dobro, napredujemo, do godine valjda ni toga nece biti, a Lalatovic i ovaj mogu da se uhvate pod ruku

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 07.11.2016
11:52

e bas si ga sad ubo da je sada 10 puta gore, ako gledamo rezultate reprezentacije iako sam protivnik Muslina, rezultati od Antica nikad bolji, a FSS je tu jedino odgovoran, za stanje u klubovima to vi vidite sa vasim poltronima, i ja bih mnogo sto sta hteo u svom klubu pa ne moze...

avatar
Archie
Monday, 07.11.2016
00:37

Suđenje nikad gore, FSS nikada gori, pristrasnost prema određenom klubu/klubovima nikada očiglednija, sistem takmičenja najgori moguć... Toliko se ljudi žalilo na Toleta, opisivalo ga kao najveće zlo u srpskom fudbalu, govorilo se kako će srpski fudbal procvetati kada ode, ali činjenica je da je sada 10 puta gore.

avatar
Povratak kralja 44
Sunday, 06.11.2016
20:12

Nikad bolje za tvoje Radnički i zvezdu, a jedno od najgorih za Partizan i zvezdine protivnike!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
13:52