Pobede Partizana i Zvezde, Sadik počeo da pogađa, Katai već ''pleše''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.07.2020.
19:51
Izvor: Sportske.net

Crno i crveno-beli u isto vreme odigrali svoje prve pripremne utakmice ovog leta.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je od 18 časova odmerio snage sa ekipom Trepče na Zlatiboru i trijumfovao rezultatom 2:0, a za to vreme Crvena zvezda je u Lajkovcu savladala IMT sa 2:0.

Crno-beli su u duel sa ekipom Trepče ušli u prilično jakom sastavu, koji se uz par promena očekuje i u prvenstvenim mečevima, pa je bilo i očekivano da već tokom prvog poluvremena reše pitanje pobednika.

Na prvi gol čekalo se svega devet minuta kada je Đorđe Ivanović doveo Partizan u vođstvo, a rezultat u korist crno-belih duplirao je Umar Sadik u poslednjim trenucima prvog poluvremena kada je iz okreta pogodio ''malu'' mrežu - 2:0.

U poluvremenu je trener Milošević potpuno izmenio postavu, koja nije bila tako efikasna.
-
-
-

Što se tiče Zvezdine utakmice protiv IMT-a, crveno-beli su u ovaj duel ušli u kombinovanom sastavu, pa utisak o igri crveno-belih u tom periodu nije bio baš povoljan, čak je i IMT imao par izglednih prilika za vođstvo.

Ali, u nastavku je trener Stanković na teren izveo jače snage, na čelu sa povratnikom Aleksandrom Kataijem i vrlo brzo se videla velika promena na terenu.

Katai je bio veoma inspirisan, željan igre, a posebno dobro je sarađivao sa Mirkom Ivanićem. Upravo posle te saradnje Zvezda je povela golom Ivanića na asistenciju Kataija u 51. minutu meča.

Zvezda je dominirala u drugom poluvremenu, IMT nije uspevao više da pripreti, a posle još nekoliko prilika za Zvezdu, na drugi gol čekalo se do 85. minuta, kada je mladi Andrija Radulović posle solo prodora pogodio mrežu iskosa sa leve strane - 2:0.
-
- -



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 16.07.2020
19:59

Radulovic je klasa od igraca, ali Terzic ce brzo da ga proda za male pare.