Pobeda olakšanja, Stankoviću laknulo: "Nakon Kipra..."

Autor: Beta Beta
nedelja 04.10.2020.
21:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je mnogo emocija potrošeno na Kipru i pobedi u plej-ofu za Ligu Evropa i da je zadovoljan večerašnjom pobedom nad kruševačkim Napretkom u prvenstvu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

"Mnogo snage i emocija se potrošilo na Kipru, tako da mogu da budem zadovoljan današnjom utakmicom. Bilo je korektno, a meni je najvažnije da se niko nije povredio. Zadovoljan sam što smo drugi ciklus završili bez poraza u prvenstvu i plasirali se u Ligu Evropa", rekao je Stanković, preneo je sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde pobedili su na svom terenu Napredak sa 3:0, u utakmici 10. kola Super lige Srbije, uoči pauze zbog obaveza reprezentacija.

"Sledi zasluženi odmor za igrače, a potom paklen ritam, osam utakmica mesečno, te je veoma važno da svi budu spremni, našpanovani i da doprinesu klubu i timu", dodao je Stanković.

Stanković je rekao i da je zadovoljan što je mogao danas da pruži šansu mlađim fudbalerima.

"Imamo igrače koji nadolaze kao što je Eraković, bilo je tu još mladih igrača koji su dobili priliku i zaista sam prezadovoljan. Moram da istaknem da mi je žao što se Pavkov osetio loše i što nije zaigrao. Zaista sam zadovoljan timom koji treniram, praktično na svakoj poziciji imamo više opcija
", rekao je Stanković.

On je takođe zadovoljan i bodovnom prednošću koju je Zvezda do sada stekla, ne izgubivši nijedan bod u prvenstvu.

"Imamo i bodovnu prednost u odnosu na konkurente, ali gledamo u naše dvorište. Ako dođe neki poklon, mi ga prihvatamo i koristimo, ali ni to ništa ne bi vredelo da mi večeras nismo odigrali dobar meč i pobedili", izjavio je Stanković.

Fudbaler Mirko Ivanić, dvostruki strelac protiv Napretka, zadovoljan je svojim partijama, ali i igrom tima. On je rekao da će ekipa predstojeću pauzu iskoristiti za odmor i pripremu za naredne mečeve.

"Postigao sam devet golova ove sezone i naravno da sam zadovoljan, kako svojim, tako i  timskim igrama. Želimo da nastavimo sa pobedama i posle pauze koja sledi, jer znamo da nas čeka 'večiti' derbi, koji je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni"
, izjavio je Ivanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Monday, 05.10.2020
06:54

Kako li smo to popunjeni na bekovima? Levo, pola igraca, desno skoro jedan kad sastavis onu dvojicu. Prosto mi je neverovatno da mi nikakvu zamenu nemamo za hronicno povredjenog Rodica.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 05.10.2020
05:47

Станковићу покажи нешто у европским утакмицама.