Pobeda od 3:0 na domaćem terenu, ali Savo nije zadovoljan!

Autor: Beta Beta
nedelja 16.02.2020.
18:54
Izvor: Beta

Strateg "crno-belih" nije oduševljen izdanjem svojih pulena.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da ne može da bude potpuno zadovoljan uprkos današnjoj pobedi nad Radnikom.

"Onakav početak bi nas protiv nekog jačeg rivala koštalo, kao što nas je i koštalo u prošlosti. Većim delom nisam zadovoljan, mnogo stvari moramo da popravimo", rekao je Milošević za televiziju Arena.

Partizan je pobedio Radnik sa 3:0 u 21. kolu Superlige, prvom posle pauze.

"Malo toga od onog što smo radili i za šta smo se pripremali sam video na terenu. Praktično sva tri gola smo dali iz prekida, tako da ne mogu da budem baš zadovoljan igrom. Opravdanje je to što smo došli iz pripremnog perioda", kazao je Milošević.

Trener Radnika Simo Krunić čestitao je Partizanu na pobedi.

"Partizan je ovog momenta bolji tim od nas i čestitam mu na pobedu. Pokušali smo da ugrozimo protivnika, ali nam nije uspelo. Mogli smo možda i bolje, ali to je šta imamo u ovom trenutku protiv izuzetno kvalitetnog Partizana", rekao je Krunić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.02.2020
21:30

1. Pripreme su završene pre samo nedelju dana do kada su držali igrače pod velikim naporima u drugoj vremenskoj zoni, pod drugom klimom i na drugačijem terenu, a onda nakon dva dana pauze imali su samo 3-4 dana za pripremu utakmice na terenu na kome nisu odradili nijedan trening, a očekuje odmah vrhunsku formu igrača - totalno nerealno. 2. Pristup nije bio na zadovoljavajućem nivou u prvom poluvremenu. 3. Šćekić je defanzivno bio dovoljan za današnjeg protivnika, ali je Zdjelar nedostajao da započinje napade što je morao da preuzme Natko (a ne Šćekić) pa je malo bio odsečen od Sume koji je danas podbacio, a to je uticalo na samu igru, a i sam Zdjelar je energija Partizana. 4. To što golove nije dao iz igre ne znači automatski da je igra bila loša, već može da znači da je realizacija (iz igre) bila slaba. I danas je Sadik imao par situacija doduše iz težih pozicija nego obično, Asano 1 na 1, Natkov šut po zemlji izbačen sa gol linije, odlične odbrane golmana poput Pavloviću i još nekoliko takvih. 5. Golovi nakon 2 slobodnjaka i 2 penala (računam i onaj nedosuđeni nad Tošićem) su 4 zaustavljena napada na nepropisan način iz kojih bi Partizan možda i dao gol(ove). 6. Bolje se fokusiraj da popraviš realizaciju šansi jer one donose rezultat, a igra je i danas bila na dovoljnom nivou da ih bude dosta. Partizan je oba puta u igri razbio AZ Alkmar, ali ga nije nijednom pobedio jer je promašio 10 šansi na te dve utakmice, ovi igrači i ovaj tim će igrati bolje kako se vremenski udaljavaju od priprema i ulaze u takmičarski ritam, ali realizacija zavisi od više faktora, a ja nisam video ni na treninzima da ste promenili način realizacije pa samim tim ne vidim to ni na utakmicama, sem možda Sume.

avatar
Petar Petar
Sunday, 16.02.2020
20:18

Pa nista spektakularno nismo ni odigrali. Mozda u poslednjih pola sata samo. Nema potrebe praviti euforiju oko sasvim prosecne utakmice, kao sto se juce celog dana pravi oko isto tako prosecne utakmice koju je odigrala Zvezda. Previse je nepreciznih pasova bilo ponovo, Suma na ne bas nekom nivou (u prvom poluvremenu mislim da je imao tridesetak nepreciznih dodavanja, sto za igraca njegovih kvaliteta jednostavno nije dopustivo), Sadik bi bio dobar kad bi konacno naucio da sutne loptu, Natko iznad proseka, Tosic takodje i mali Stevanovic, ostali ok. U odbrani takodje, na visokom nivou Ostojic i Pavlovic, bekovi isto kao i uvek srednje zalosni, bez ikakvog ucinka kad predju centar. Sve u svemu, po ovoj utakmici ja ne vidim nesto bitan napredak u igri. Mozda ce i nadam se da mora bolje, ali kazem, i pored tri gola, jedna sasvim prosecna i obicna utakmica Partizana.