Pobeda na "Karađorđu", Voša spremna za nastavak sezone

Autor: Milovan Longinov
subota 10.02.2018.
16:31
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosađani spremni za početak prolećnog dela sezone.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Dinama iz Pančeva rezultatom 2:0 (2:0), u prijateljskoj utakmici na "Karađorđu".

Pred oko 150 gledalaca, strelac za Vošu bio je Lazar Zličić u četvrtom i 58. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Rockov (od 61. Perić) – Lakićević (od 61. Cebara), Saničanin (od 61. Veselinović), Radovanović (od 61. Devetak), Antić (od 61. Lazarević) – Putinčanin (od 61. Vujanović), Jovančić (od 61. Arsić), L. Zličić (od 61. Mesarović) – Vinsent (od 61. Nešković), Subotić (od 61. Kalezić), Mihajlović (od 61. M. Zličić, od 102. Gajić).

Dinamo: Čanović (od 61. Tomić) – Mirković (od 61. Rašić), Dašić (od 49. Lazinica), Veličković , Nedučić – Jovančić (od 61. Terzić), Brajović, Jovanović, Stojanovski (od 61. Mladenović) – Đorđević (od 79. Vuković), Čikić (od 61. Bajović).

Već u četvrtom minutu, Putinčanin je sa polovine terena na desnoj strani dobro proigrao Lakićevića, koji je prošao pored svog čuvara i odigrao povratni pas do Zličića, a on je preciznim udarcem iz prve sa desetak metara poslao loptu iza leđa golmana Čanovića.

U 54. minutu, posle akcije u kojoj je učestvovalo nekoliko igrača Vojvodine, Putinčanin je proigrao Lakićevića na desnoj strani, a on je uputio oštar pas u peterac. Subotić i golman Čanović su pokušali da dođu do lopte, koja se odbila do Zličića, čiji je šut sa oko 11-12 metara Čanović uspeo donekle da zaustavi, ali ne i da spreči pogodak, pošto se lopta od stative otkotrljala u mrežu. 

Vojvodina je spremna za početak drugog dela sezone, Vojvodina će narednog vikenda na svom terenu dočekati ekipu Voždovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke