Pobeda, ima i Partizan svog Jovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.01.2020.
10:50
Izvor: Sportske.net

Crno-beli slavili protiv Vitorula u prvom meču na pripremama u Beleku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je danas igrao sa rezervama protiv Vitorula i slavio je sa 1:0 u Beleku.

Savo Milošević je odlučio da na teren pošalje sledeći sastav od prvog minuta:

N. Stevanović – Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević - Šćekić, L. Pavlović –  Lakćević, Ivanović, F. Stevanović –  Arambašić.


U nedostatku štopera, na tu poziciju je morao Milan Smiljanić, a crno-beli su iako u rezervnom sastavu bili bolji rival u prvom poluvremenu. Arambašić je pogodio prečku u 15. minutu nakon centaršuta Lutovca, a na drugoj strani Stevanović je odbranio penal Vitorulu, Picu je bio izvođač.

Ivanović je najviše pretio od fudbalera Partizana u prvom delu igre, ali golova nije bilo.

Nastavak je doneo još novajlija u crno-belom dresu, u igru su ušli golman Popović, Škrbić, Brežančić, Knežević, Čolić, Stanojlović i Jović.

Partizan je bio još bolji u nastavku, a kao kruna svega desio se gol mladog 17-godišnjeg Jovića koji je zatresao mrežu ekipe koju predvodi sa klupe Georgi Hadži.

Podsetimo, onaj najjači tim Partizana danas igra od 14 časova utakmicu protiv Krakovije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 23.01.2020
00:46

Savo je sa previše strasti bio u ovoj utakmici, pa je na kraju uradio nešto što se - ne radi. Nikad. To je najgore što jedan trener može da uradi. U redu, prijateljska, kao što kaže Revolt, i svi se slažemo da je rezultat zaista nebitan, i čini se da je penal bio očigledan, Stanojlović izmakao loptu, a golman ga pokupio (pobogu NemanjaaViidiiiiicNo1!? Pa iz ove perspektive neuporedivo je jasniji taj penal nego onaj što je dosudio za Vitorul), ali napustiti utakmicu? To se ne radi NIKAD!
Mnogi mladi igrači su danas pokazali kvalitet. Rekao bih iznenađujuće za početak priprema. Neću da komentarišem igrače za koje već znamo (Lutovac, L. Pavlović, Lakčević...). Samo nove. Prvo - Arambašić, koga niko ne pominje. On s lakoćom učestvuje u igri, odigrava duple pasove milimetarski tačno i sa njim igra - teče, a i onaj šut glavom u prečku je bio skoro spektakularan (da je bio gol baš bi se pričalo o tome). Knežević, jako interesantan. Pokretljiv, okretan, tehnički veoma potkovan. Jović, ne samo da je dao gol, nego pokazao i veštinu i borbenost, pa i strast u igri. Stanojlović bio kratko, ali on se s lakoćom ubacuje u prostor, ima izuzetnu brzinu i ume da kontroliše loptu. Nadam se da je popravio koncentraciju, jer, kao i ceo seniorski Partizan, u juniorima je lako ulazio u šanse, ali nije imao neki procenat iskorišćavanja. Gledao sam i prekidao, tako da sam možda nekog izostavio (Savo kaže Škrbić, verujem), a nekog možda i previše pohvalio jer nisam sve gledao pa nisam video neke greške. Lazar Pavlović iz to malo što sam gledao izrasta u asa.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 22.01.2020
16:50

Vezbaju izlazak sa terena,golman nije pipnuo ovog njihovog padavicara

avatar
REV
Wednesday, 22.01.2020
12:42

Viitorula, dva su ''i'' u imenu.

avatar
Misosesic
Wednesday, 22.01.2020
12:31

Kako je mogao Partizan pobijediti kad je Milošević povukao tim sa terena u 89-tom minutu?Koliko ja znam fudbalska pravila to je 3:0 službeni rezultat.

avatar
REV
Wednesday, 22.01.2020
14:40

Ovo je prijateljska utakmica, sudija bi prvo morao da pozove nase igrace da se vrate i da saceka 15 minuta.

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 22.01.2020
11:56

Извешзај са утакмице у коме се ни речју не споминје Саво који је прекинуо утакмицу и сасвим оправдано извео децу са терена?