Po zimi, kiši, suncu, snegu...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.01.2018.
14:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Reči navijačke pesme "Delija" verovatno najbolje opisuju sa kakvim vremenskim prilikama se izabranici Vladana Milojevića susreću na Kipru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Petog dana boravka na Kipru fudbaleri Crvene zvezde odradili su jutarnji trening u jako lošim vremenskim uslovima. Jak vetar koji je u pojedinim trenucima dostizao brzinu i do 30 kilometara na čas pravio je velike probleme u ispunjavanju predviđenog plana.

Svi fudbaleri danas su na teren izašli u šuškavcima jer u suprotnom ne bi bili u stanju da izdrže vremenske neprilike koje su im zadavale probleme na prepodnevnom treningu.

Pored jakog vetra kiša je počinjala i prestajala da pada bukvalno na svakih pet do deset minuta, a ako je nešto bilo pozitivno u celoj priči onda je to stanje terena u Pafosu.

U sklopu prepodnevnog treninga radilo se na pas igri i držanju poseda, a neizbežno je bilo istrčavanje deonica.

Stručni štab posle pet dana rada na Kipru može da raduje i to što su svi igrači zdravi i dobro raspoloženi, ali i činjenica da se novajlije odlično uklapaju.

Bivši napadač Olimpijakosa Ben pokazuje igračke kvalitete ali i pozitivan karakter, tako da je trener Vladan Milojević izuzetno zadovoljan onim što Ben za sada demonstrira na treninzima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija i Zvezda u <3
Thursday, 18.01.2018
17:27

Po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi,nMi bodrimo te uvek Zvezdo, ma gde bila ti. Pravi Delija veran je k'o pas,nPAS,nuvek Zvezdo racunaj na nas!!!

avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 18.01.2018
15:41

U svim uslovima bolji od svih to je Zvezda.