Po ugledu na Murinja - ''Čuka'' ima specijalnog gosta na utakmici sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.12.2019.
12:58
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.com

Slična situacija kao na nedavnoj utakmici Lige šampiona između Totenhema i Olimpijakosa, kada se Murinjo lično zahvalio dečaku koji je skupljao lopte zbog brze reakcije.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog danas od 15 časova gostuje na ''Marakani'' protiv Crvene zvezde, a tokom meča imaće i jednog specijalnog gosta.

To je 15-godišnji Mihailo Ljumović, dečak koji je nedavno na svoj način pomogao ''Brđanima'' da dođu do pobede nad TSC-om.

''U 88. minutu duela protiv TSC-a, Čukarički je imao korner. Odbrana gostiju je posle ubacivanja iz ugla izbila loptu u aut, a dečak pored aut linije je imao drugu kod sebe, odmah je dodao prvotimcu Čukaričkog.

Posle auta lopta je došla do Asmira Kajevića, koji je imao sasvim dovoljno vremena da se namesti za centaršut, dok su igrači tima za Bačke Topole shvatili da je igra nastavljena, a Milutin Vidosavljević je postigao pobedonosni gol'', navode na sajtu Čukaričkog.

Iz tog razloga, ''Brđani'' na ovaj način sada žele da zahvale Mihailu.

On je najpre bio gost na večeri u Hotelu M, gde mu je kapiten Marko Docić u ime ekipe uručio potpisan dres.

''Mihailo će biti i gost prvog tima Čukaričkog na utakmici protiv Crvene zvezde na stadionu ''Rajko Mitić'', u nedelju od 15 časova, a put stadiona krenuće zajedno sa ekipom, klupskim autobusom'', poručuju sa Banovog brda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bendz@min
Sunday, 15.12.2019
14:08

A situaciju na you Totenhemovoj utakmici...kopirali s Anfielda haha....