Po ubrzanom postupku - Spartak se pojačava pred Brondbi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.08.2018.
17:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Subotičani će dance dočekati sa nekim novim fudbalerima u ekipi.

Beta/Liam McBurney PA via AP
Beta/Liam McBurney PA via AP

Povezane vesti

Subotički Spartak je ovog leta premašio sva očekivanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali eliminacija Sparte iz Praga obavezuje Subotičane da se i protiv Brondbija u trećem kolu predstave u što boljem izdanju.

U međuvremenu su ostali bez Mileta Savkovića koji je otišao u poljsku Jageloniju, a Nemanja Ćalasan zbog povrede koju je zaradio u Pragu neće moći da pomogne svojim drugovima protiv Danaca.

Zbog toga, prvi čovek kluba Dragan Simović najavljuje nova pojačanja u narednih par dana, a neka nova imena su već tu.

''Moraćemo hitno da se pojačamo. I to u naredna dva dana, bez odlaganja. Posle potresa mozga Ćalasana, lakše povrede Kerkeza, loma prsta Jočića, spisak prvotimaca sužen je do nivoa alarmantnosti.

Nadam se da ćemo uspeti da saniramo problem i registrujemo nova lica za prvi meč sa Dancima, pored desnog beka, Ukrajinca Kuliniča i veziste, Engleza Timoti Čaua'', izjavio je Simović za današnji ''Žurnal''.

Plasman u treće kolo doneo je Subotičanima i značajnu zaradu, a Simović uverava da će se i to iskoristiti za jačanje tima.

''Sa Ukrajincem Kuliničem, uz talentovanog Dunđerskog, rešili smo poziciju desnog beka. Napravili smo šest velikih transfera u poslednja dva prelazna roka, za Ćalasana postoje velika interesovanja iz Turske, Belgije i Danske, taj posao bi verovatno zaključio našu aktivnost u letnjem periodu.

Zato je i logično da, uz plejadu mladih, angažujemo i pojačanja, fudbalere kadre da odmah donesu prednost na terenu'', poručio je Simović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke